Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít 1 fiú magassága?
Tudom eléggé lerágott csont és biztos páran azzal fognak jönni, hogy nézzek vissza stb..
A helyzet az, hogy van 1 lány akivel már kb 1-1,5 hónapja facebookon beszélgetünk (face-n ismertem meg). Nagyon jól elbeszélgetünk akár 6-7 órát 1 huzamban sosem tudunk kifogyni a témából stb.. és hát meg beszéltük, hogy 1 találka jó lenne már. Ő is szeretné, meg én is, DE mivel nem vagyok valami magas darab félek, hogy kifog belőlem ábrándulni. Mert én már igen csak többet érzek mint barátság és mikor finoman rá kérdezek, hogy ő mit érez ő se szokta soha azt mondani, hogy nem így lenne + sziveket is szoktunk küldeni egymásnak (nem minden 1-es mondatba persze, az szerintem túl nyálas lenne, nem vagyok az a össze vissza szívezős típus). Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek lehet így még esélyem nála vagy ne is erőltessem és maradjunk barátok?!
Én 174 cm vagyok, Ő pedig 168 cm.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!