Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számit a lány magassága?
Mennyire fontos nektek a magasság?
Illetve úgy kérdezném, hogy a magasabb lányokat kedvelitek, vagy mindegy?
Hallottam és sokszor "tapasztaltam" is, hogy a fiúk a hosszú lábakat kedvelik.
Én 160 cm vagyok. Soha nem akadt gondom ebből egy pasinál, legalábbis nem mondták :)
Érdekel, hogy mi a véleményetek a rövid lábú (alacsony) nőkről.
...és ami legjobban fpglalkoztat: mi vonz annyira titeket egy hosszú lábban? :)
(Ide nem kérek "ha szeretem a lányt nem érdekel semmilyen mérete" szöveget! :) ezt tudja mindenki! Én most ezen kivül érdeklődöm.)
A magasság nem túl fontos. Mondjuk azt nem szeretem, ha egy lány túl magas (180 fölött).
A hosszú láb simán szexi. Biztos van valami magyarázata, mondjuk, hogy törékenyebbnek, kecsesebbnek tűnik tőle a hölgyemény. Pl. ezt a célt szolgálja a magassarkú is.
26/F
Van egy haverom ő egyenesen megőrül ezért a nőtípusért.Akárhova jön velem,mindig mondja,hogy odanézz,milyen aranyos kis póniló.
Nekem sincs semmi bajom ezzel a típussal,de ha már konkrét választ kértél,akkor aranyos kis pónilónak szoktuk hívni őket.Kicsi,vaskos,aranyos.
hehe :D az utóbbi válasz megmosolyogtató. Azonban nem biztos, hogy mindegyik vaskos :D
Pl az enyém nem annyira..
De ez most nem lényeg.
Köszi a válaszokat :)
Hát, azért a nálam magasabb csaj már üt (190 vagyok), de elég ritka is.
Másik részről viszont az sem hátrány, ha felér kisszék nélkül is a lány.
A kettő közt elég rugalmas vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!