Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány elkönyvel egy fiút nagyon jó barátjaként, abból késöbb alakuhat ki szerelem a lány részéröl?
Nálam előfordult barátságból szerelem ...!
19/L
nálam volt ilyen, de nem mondtam neki soha hogy nem az esetem :D
akinek ezt mondom, arra tényleg csak haverként tekintek.
akinél viszont többet el tudok képzelni, azzal a "barátság" is olyan hogy viccelődök vele a szexről, ha egy lányról beszél megpróbálom finoman lebeszélni, mélyen kivágott ruhákban vagyok mikor találkozunk stb.
előbb-utóbb leesik nekik és összeszedik magukat.
tehát igen, van olyan lány aki a barátság álcájával közeledik meg ismerkedik, de az levevős hogy álca és a pasiknál is :D
csak egy játék mert úgy túl uncsi ha rögtön közölve van hogy tetszel, járjunk. úgy kit kell meghódítani, kinek kell tetszeni, ha tréninggatyában is azonnal rám akar ugrani? ez a csajoknak sem érdekes
A lányok nem olyan pasikat raknak barátzónába, akik bejönnek nekik mint férfi, vagy bármilyen mélyebb, közelebbi kapcsolatot szeretnének vele a jövőben.
Aki itt fentebb írta, hogy neki már sikerült kikerülnie a barátzónából, le merném fogadni, hogy csak azért, mert a lánynak épp nem volt pasija és nem is volt kilátásban senki más, így ló helyett szamár alapon ráfanyalodott. Azt is meg merném tippelni, hogy ez a "pótkapcsolat" addig tartott, míg a lány nem talált egy másik pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!