Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megpróbáljam megint vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam megint vele?

Figyelt kérdés

Az van hogy 1 hónapig voltam a barátommal együtt,közösen szakítottunk mert én még nem álltam készen arra hogy elmondjam a szüleimnek (ô a második barátom de az elsôt se mondtam el akivel három hónapot voltam) és ez miatt kevesebbet is találkoztunk meg ilyenek..

2 hónap telt el a szakításunk óta,szoktunk beszélgetni nem minden nap de úgy hetente

Most úgy érzem hogy ha vele lennék megint,elmondanám a szüleimnek és bármit megtennék hogy vele legyek..néha pedig olyan az érzésem hogy jobb is hogy szakítottunk mert nem értett meg engem..

Szerintetek ez csak amolyan vágyakozás hogy legyen valakim vagy próbáljam megint vele? Szerintem belemenne a beszélgetések alapján..

2017. ápr. 4. 20:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Rossz kategória. Itt felnőttek írnak.
2017. ápr. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!