Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel már találkoztál, és csók volt (a nem mind1).7 nap múlva megint találkoztok. Ilyen esetben a köv. Találkozóig milyen gyakran kommunikáltok? Naponta,2 naponta, stb? Valamint ilyebkor mennyit? (Időtartamban. )
Figyelt kérdés
Lehet exxel,mostani alannyal,esetleg akivel nem jött össze. :)2016. dec. 8. 22:45
1/3 anonim válasza:
Minden nap, sokat. De ez csakis a ket felen mulik es az igenyukon.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlasztt! Abban az esetben mi a helyzet szerintetek, ha a màsik fél (làny) Kijelenti, hogy az a pasi unalmas neku aki érdeklődik irànta,de közben a talàlkozó utàn 2 napra azt kérdezi mikor megyek legközelebb? Tudni kell róla,hogy önbizalma az 0, de a szó szoros értelmében. Ilyen lànnyal még nem talàlkoztam. Annyira nem bőbeszédű,de eltudunk beszélgetni. Van 1-2 közös téma is. De mivel önbizalma nincs így ma direkt nem kerestem,ne hogy azt hidje,hogy nyomulok,mikor a köv tali màr le van fixàlva. Eddig 3 alkalomból egyszer ő 2szer én kerestem. Keressem holnap vagy vàrjam meg a szombatot? Csak azért mert nem akarok nyomulni...:)
2016. dec. 8. 23:00
3/3 anonim válasza:
Ha önbozalomhiányos, akkor szerintem ha gyakrabban keresed, az jót tesz. Ellenben ha ritkán, akkor összezavarod és még bizonytalanabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!