Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, hogy a partnerem egy üzenet nélkül elűnt 2 hétre, mert állítólag édesanyja kórházba került?
Nem normális.
Beviszik anyumat a kórházba, aznap nem írok, mert szétvet az ideg, OK. Másnap vizsgálatok, izgalom, aggódás, nem írok, OK. De hogy legkésőbb 3-4 nap után annyit nem képes írni, hogy "anyám kórházban van, vele vagyok, majd kereslek ha tudlak", az azért sok. Stoppereztem, amíg ezt írtam, 21 másodperc volt tableten bepötyögni ezt a kilenc szót.
Velem is történt olyan eset, amiben írta a magát ,,csajnak,, valló személy, hogy rákos, és nem biztos, hogy valaha tud majd skypera jönni. Sose jött fel utána, mellesleg le is tiltott. Szerintem a lány átvág téged, mert jártas vagyok valamennyire egészségügyben, ha valakinek az anyja kórházba kerül, nem eltűnik 2 hétre, hanem neked is üzen, ilyenkor van a legnagyobb szüksége a támogatása, szeretetre, vagyis rád. Kéri légy vele, maradj mellette, hogy a válladon sírhasson, kiöntse a szívét stb. Vagy amit tudsz csinálni ha tudod, és a csaj esetleg megadta a kórháznak nevét ahova bekerült az anyja, hogy felkeresed személyesen a kórházat, és elmondod ki vagy, miért jöttél, és ha egy segítókész ápolónőt fogsz ki, az majd tájékoztat téged arról, tényleg bekerült e egy ilyen hölgy a kórházba vagy sem. Nem biztos, hogy elmondják, mondván nem vagy rokona az illetőnek, de azért tégy egy próbát, hátha így kitudod deríteni igaz e vagy sem. De akár ha időt és pénzt akarsz magadnak spórolni, hagyod a fenébe az egészet, mert ezek szerint a lány gerintelencül viselkedett veled, felejtsd el őt, és éldd az életed tovább.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!