Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az, hogy a partnerem egy üzenet nélkül elűnt 2 hétre, mert állítólag édesanyja kórházba került?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tartom elfogadhatónak, hisz én vagyok a társa. Hívtam, írtam neki, de egy választ nem írt a két hét alatt. És azt mondja, hogy szeret engem?! Nekem más fogalmaim vannak a szerelemről és arról, ha társak vagyunk.Vagy nem vagyok eléggé toleráns? Mert én biztos, hogy írnik a másiknak valamit, egy perc megírni egy smst, hogy ne haragudj, közbejött valami.

2017. ápr. 2. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem normális. Nekem is volt ilyen "párom", akiről később kiderült, hogy átvágott, ahogy számos más lányt is, rákosnak adta ki magát, csak hogy lefeküdhessen velük, hazudott, másnak adta ki magát, mint aki.
2017. ápr. 2. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nehezen tudom elhinni, hogy az édesanyja annyira beteg lenne, hogy két hétig minden percét lekötötte volna az ápolása, pláne, ha kórházban volt. Egy-két napot még megértek, ha váratlanul lett rosszul a mama, és sokkolta a helyzet, ilyenkor a férfiak nagyon elveszettek tudnak lenni, na de két hét... Ugyan már!
2017. ápr. 2. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Beviszik anyumat a kórházba, aznap nem írok, mert szétvet az ideg, OK. Másnap vizsgálatok, izgalom, aggódás, nem írok, OK. De hogy legkésőbb 3-4 nap után annyit nem képes írni, hogy "anyám kórházban van, vele vagyok, majd kereslek ha tudlak", az azért sok. Stoppereztem, amíg ezt írtam, 21 másodperc volt tableten bepötyögni ezt a kilenc szót.

2017. ápr. 2. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki tudja hol volt..
2017. ápr. 2. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is történt olyan eset, amiben írta a magát ,,csajnak,, valló személy, hogy rákos, és nem biztos, hogy valaha tud majd skypera jönni. Sose jött fel utána, mellesleg le is tiltott. Szerintem a lány átvág téged, mert jártas vagyok valamennyire egészségügyben, ha valakinek az anyja kórházba kerül, nem eltűnik 2 hétre, hanem neked is üzen, ilyenkor van a legnagyobb szüksége a támogatása, szeretetre, vagyis rád. Kéri légy vele, maradj mellette, hogy a válladon sírhasson, kiöntse a szívét stb. Vagy amit tudsz csinálni ha tudod, és a csaj esetleg megadta a kórháznak nevét ahova bekerült az anyja, hogy felkeresed személyesen a kórházat, és elmondod ki vagy, miért jöttél, és ha egy segítókész ápolónőt fogsz ki, az majd tájékoztat téged arról, tényleg bekerült e egy ilyen hölgy a kórházba vagy sem. Nem biztos, hogy elmondják, mondván nem vagy rokona az illetőnek, de azért tégy egy próbát, hátha így kitudod deríteni igaz e vagy sem. De akár ha időt és pénzt akarsz magadnak spórolni, hagyod a fenébe az egészet, mert ezek szerint a lány gerintelencül viselkedett veled, felejtsd el őt, és éldd az életed tovább.

25/F

2017. ápr. 2. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én mindennek hinném de őszintének biztosan nem !Eleve ha az anyja korhàzba került akkor az a normàlis hogy téged felhív és elhiv hogy menj vele vagy néha egyedül is bemegy làtogatni az anyjàt !1nem érez közel magàhoz ellêggé és ezért nem hivott 2.hazudott és teljesen más van a dolgok mögött.
2017. ápr. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!