Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha egy randin pl a lány fizet mindent, mert állítólag a pasinak nincs pénze?
Hát valakinek fizetnie kell és, ha a pasinak nincs pénze akkor úgy valóban nehéz.
Ámde a nők ma már gyakorlatilag több lehetőséget kapnak mint a pasik. Könnyebb munkát tudnak végezni több pénzért.
Ő hívta el a srácot?
Amúgy számomra nem. Égne a pofám...
Nekem még csak egy nő mondta, hogy fizeti a sajátját persze nem hagytam, 2 évig voltunk együtt.
Ami jellemzőbb, hogy elvárták volna, sőt volt rá példa, hogy a lakótársait is megszerette volna lepni. Sorolta melyiknek mi a kedvenc kajája, sütije itt pedig mind olyan finom. Én persze adtam alá a lovat, hogy a finom étel mellé pezsgő is dukál, valamint kiszállítás mennyivel kényelmesebb. Amíg rendelgetett kifizettem a sajátom, mondanom sem kell a ledöbbenését, mikor a pincér az ő orra alá tolta a 274e Ft-os számlát.
Nálam ez egy vízválasztó dolog, ha nem ajánlja fel, hogy fizeti a sajátját, sőt még követel is, akkor a csaj = KUKA!
A kukát nem pénzelem, tehát fizeti a sajátját, ledolgozza természetben, vagy ahogy a vendéglátósokkal megbeszéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!