Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha egy randin pl a lány fizet mindent, mert állítólag a pasinak nincs pénze?
Még hogy a nők nem pénzéhesek...
És most pontozzatok le, és kérjétek ki magatoknak.
Áruld már el, bogaram, mitől pénzéhes az, aki fizeti a saját részét, de egy idegenét nem? Akiben megbízom, és tudom a hátterét, annak besegítek, mert tudom, hogy nem lehúzni akar, de ehhez alaposan ismerni kell a másikat. Még a rokonaim között is van, akinek nem adok kölcsön, mert sohanapján látom vissza.
Korlátozottak a bevételeim, abból meg jutni kell számlákra, a napi étkezésemre, tisztálkodásra, WC papírra, tisztán tartani a környezetemet, minden más ezeken felül (talán még keveset is írtam, de ezek nem elhagyható kiadások). Nem fér bele, hogy rendszeresen meghívjak belőle másokat.
A sorok között, a gondolkodásmódban.
De ezt úgysem akarjátok megérteni, elfogadni, elismerni. Úgyhogy nem erőlködök. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!