Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha egy randin pl a lány fizet mindent, mert állítólag a pasinak nincs pénze?

Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 22:36
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, az első néhány randin fele-fele, az a korrekt. Ha kapcsolat, akkor persze, hogy a két fél támogatja egymást, míg nem kap munkát, stb.
2015. nov. 22. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Vagyok annyira régimódi hogy a fiú hívjon el randizni és ő szervezze meg az első programot. Ha nincs pénze olyan programot szervezzen amihez nem kell. Séta a parkban például... Nem várom el hogy meghívjon, a fele-felét preferálnám. Az nagyon kiábrándító ha még nekem kell meghívnom a srácot.
2015. nov. 22. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Még hogy a nők nem pénzéhesek...

És most pontozzatok le, és kérjétek ki magatoknak.

2015. nov. 23. 00:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó ezt a következtetést melyik válasz alapján sikerült kikövetkeztetned? :D A többség azt preferálta hogy fizeti a részét, de a fiú is fizesse a sajátját. Igen, ez elég undorító hogy elvárjuk hogy ne nekünk kelljen meghívni egy kávéra. Undorító pénzéhes rib*ancok leszünk ettől.
2015. nov. 23. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Áruld már el, bogaram, mitől pénzéhes az, aki fizeti a saját részét, de egy idegenét nem? Akiben megbízom, és tudom a hátterét, annak besegítek, mert tudom, hogy nem lehúzni akar, de ehhez alaposan ismerni kell a másikat. Még a rokonaim között is van, akinek nem adok kölcsön, mert sohanapján látom vissza.

Korlátozottak a bevételeim, abból meg jutni kell számlákra, a napi étkezésemre, tisztálkodásra, WC papírra, tisztán tartani a környezetemet, minden más ezeken felül (talán még keveset is írtam, de ezek nem elhagyható kiadások). Nem fér bele, hogy rendszeresen meghívjak belőle másokat.

2015. nov. 23. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
10-es, elárulod, hogy mégis hol a toszásban ettetek, ahol ennyi a számla? Illetve ez mennyi kaja volt? :D
2015. nov. 24. 23:15
 17/18 anonim ***** válasza:

A sorok között, a gondolkodásmódban.

De ezt úgysem akarjátok megérteni, elfogadni, elismerni. Úgyhogy nem erőlködök. :-)

2015. nov. 25. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ami nem igaz, azt nem vallom be, én fizetem a részem, de nem engedem magam anyagilag lehúzni, mivel korlátozottak a bevételeim, és az másra is kell, pl. számlákra. Ez nem pénzéhség. Vagy pedig szólj állambácsinak, hogy mostantól minden ingyen van, gazdálkodja ki máshogy a dolgozó emberek fizetését. :-)
2015. nov. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!