Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy állítólag mindenkinek megvan a párja valahol, de van olyan, aki több (közel öt) év singli lét után, a harmincas évei közepén egyszercsak találkozott egy normális féfivel, akibe tényleg beleszeretett, és normális, tartós kapcsolata lett?
tetszik a hozzáállásod, hogy próbálkozol, nem egyszerű dolog a pártalálás, 5 év pedig hosszú idő, ami kimaradt neked
de nem lehet, hogy ez idő alatt, attól még, h randizgattál, mégsem engedtél magadhoz közel senkit?
Talán mert üres, céltalan, gyermeteg vagy?
Ki az a férfi, aki sportolni meg barátkozni meg szórakozni akar egy nővel és nem családot? Vagy ha te is azt akarsz, miért nem azt sugárzod?
A 22:25 ösnek (aki írta hogy ismert egylányt aki hasonlókorban találta meg stb), köszi, ez megnyugtatott egy kicsit. De tényleg! Jó hallani hogy van ilyen. Kell lennie:-)
Az utolsónak (21/L) Kszi!. Igen, szeretnék gyereket, de nem mindenáron, és nem azonnal. Mármint, koromat tekintve , persze, jó lenne haraosan, de ha most össezjönnék valakivel, szeretnék először biztos lenni magunkban, hogy működik. Ha igen, jöhetne a gyerek;de szívem szerint 1 évet azért adnék a kapcsolatnak. Nem egy hónap múlva szeretnék terhes lenni a megsikeredés után. Bátr, ki tudja....a jövőt nem látja senki..... Minden esetre most ezt gondolom.
Ó, a netes párkeresés... :D Van egy jóbarátom (talán mondhatom annak, ő 40 körüli hölgy, amikor gyerek voltam angolt tanított aztán megmaradt a barátság, évente 2-3-4 alkalommal beülünk pizzázni/kávézni és beszélgetni - ő nem az akiről korábban írtam), vannak jó kis történetei erről, mert ő sem igazán találja a párját az elmúlt jópár évben amióta elváltak útjai a férjétől, és próbálkozott/próbálkozik netes társkeresővel.
Néha szórakoztatásképpen mesél ezt-azt - hát vannak hihetetlen férfiak... Részleteket nem mesélnék, de összehozta a sors pár furcsa figurával. Meg azt is mondta, hogy az ő tapasztalatai szerint elég komoly százalék úgymond "másodhegedűst" keres...
Szóval nem biztos hogy a net a legbiztosabb megoldás - esetleg ilyen célzattal nézz körül azok között akikkel a munkád során vagy a szabadidős dolgaid okán találkozol.
Mindenesetre boldog Karácsonyt! :)
Neked is boldog karácsonyt!
Hát, abban egyetértünk hogy a net a finoman szólva is "furcsa" férdiak gyűjtőhelye...
Én igazából már csak azért ismerkedek néha-néha neten, mert szerintem egy nőnek kellenek randik, mókok, sms-ek stb hogy nőnek érezze magát. Néha jó a net arra, hogy felpezsdítse egy kicsit az életet.
De, lássuk be, az igen nagy mennyiségű elmebeteg aki fönt van a társkeresőkön már engem is meggyőzött hogy nem ott kellene ismerkedni:-)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!