Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
Semmi privátot nem teszek ki. Ismerősök sem. Mit adna, ha kitennék képet a csajomról. Amikor magamról is csak profil kép van.
Vagy írjam ki, hogy x a barátnőm. Röhej.
22:21
Nyilván mindenkinek van döntési joga.
De pl a sokaknak kevesebb levél lenne az engedélykérésben vagy ismerősnek jelölés ha látszódna hogy kapcsolatban van XY-al.
Vagy rosszul gondolom?🫣
Akkor úgy mondom hogy te is értsd!
Ha valakinek nyilvános hogy kapcsolatban XY-al annak kevesebb kéretlen levél jön hogy " szia van kedved ismerkedni" ?
lol szóval ezért probléma, mert nem tudod kit spammelj... ebből kiderül, hogy nem azok a nem normàlisok akik nem teszik ki.
Amúgy én életemben nem hallottam senkit aki úgy jött össze valakivel hogy egy idegen ráspammelt. ez kb a gyk szint ahol egyesek minden csajra ráírnak mégsincs csajuk.
Nem lehet hogy én vagyok a nő akit nem vallalnak fel 1 év után sem?
🤔🫣
#16 Te ebben tényleg hiszel? :D 10 éves vagy? Ezek nem valós ismerkedős üzenetek.
#17 Ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!