Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem merik felvállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.

Figyelt kérdés

Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!

Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!

Nem?

"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.

Vagy rosszul gondolom?

okt. 12. 21:37
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
74%
A Facebook már kiment a divatból, nekem csak az idősebb ismerőseim fossák tele posztokkal a falamat. Én és a baratnőim, ismerőseim nem posztolunk már oda egyáltalán semmit. Azt meg végképp nem állítgatom, van-e párom vagy nincs. Le is van rejtve szerintem. Aki ismer, az tudja, aki meg nem ismer, mi köze hozzá.
okt. 12. 22:04
 12/55 anonim ***** válasza:
73%
Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy ha ők nem látnak közös képet fent, akkor nincs. Valójában fel lehet tenni úgy is képet, hogy csak a közeli ismerősök lássák. Szóval ha a munkatársak, fodrász, szomszéd stb nem látják és elkezdenek filózni, hogy akkor biztos megszűnőben van a kapcsolat, lelkük rajta (az fel sem merül bennük, hogy pont az ilyen megnyilvánulásaik miatt nem látnak semmit ami nem általános).
okt. 12. 22:10
 13/55 anonim ***** válasza:
67%

Semmi privátot nem teszek ki. Ismerősök sem. Mit adna, ha kitennék képet a csajomról. Amikor magamról is csak profil kép van.

Vagy írjam ki, hogy x a barátnőm. Röhej.

okt. 12. 22:21
 14/55 A kérdező kommentje:

22:21

Nyilván mindenkinek van döntési joga.

De pl a sokaknak kevesebb levél lenne az engedélykérésben vagy ismerősnek jelölés ha látszódna hogy kapcsolatban van XY-al.

Vagy rosszul gondolom?🫣

okt. 12. 22:29
 15/55 anonim ***** válasza:
79%
#14 Hol itt az összefüggés? Normális ember akkor jelöl ismerősnek valakit, ha ismeri. Tök mindegy, hogy kapcsolatban van-e. Az meg, hogy "kapcsolatban" nem nyilvános adat szokott lenni, hanem csak ismerősök láthatják. Tehát amúgy sem látnád a jelöléskor.
okt. 12. 22:34
 16/55 A kérdező kommentje:

Akkor úgy mondom hogy te is értsd!

Ha valakinek nyilvános hogy kapcsolatban XY-al annak kevesebb kéretlen levél jön hogy " szia van kedved ismerkedni" ?

okt. 12. 22:38
 17/55 anonim ***** válasza:
80%

lol szóval ezért probléma, mert nem tudod kit spammelj... ebből kiderül, hogy nem azok a nem normàlisok akik nem teszik ki.

Amúgy én életemben nem hallottam senkit aki úgy jött össze valakivel hogy egy idegen ráspammelt. ez kb a gyk szint ahol egyesek minden csajra ráírnak mégsincs csajuk.

okt. 12. 22:39
 18/55 A kérdező kommentje:

Nem lehet hogy én vagyok a nő akit nem vallalnak fel 1 év után sem?

🤔🫣

okt. 12. 22:42
 19/55 anonim ***** válasza:
58%

#16 Te ebben tényleg hiszel? :D 10 éves vagy? Ezek nem valós ismerkedős üzenetek.

#17 Ott a pont!

20/55 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem csak arról szólhat, hogy felvállalja vagy sem. Persze van olyan is, aki direkt nem teszi ki, de olyan is, aki egyszerűen nem érzi szükségét. Ha mondjuk valaki magáról sem szokott kirakni semmit, nem vagy alig használja a felületet, akkor nem meglepő, ha azt se fogja megosztani ott, hogy ki a párja.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!