Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
Nálam pl a "bnoim" egybkl rámennek az aktuális pasimra lájkolgatják jelolgetik de még az általános iskolás szerelmemmel is ők aztán mai napig kontaktban vannak.
Állandoan le akarnak nyomni hogy ugyis el tudnám venni ha akarnám hehe.
Amikor ezt egyik pasimnak elmondtam őszintén hogy azert nem akarom ismerősnek se felvenni mert vannak csajok akik tipikusan rászállnak a párjaimra annál jobban akarta őket megismerni kik is ezek a csajok..
Elkezdett akkor direkt lájolgatni vagy akármik es várta hogy mikor ugrik rá vmi csaj..
Szabályosan belement volna ilyen játszmákba meg facebúkozásba.
Azota se kell nekem olyan pasi aki online él. Vagy face van.
Volt már. Olvass bele. Alapjában arról van szó, hogy mindenki döntse el saját maga, hogy akarja-e a saját fényképét kipakolni. Ha igen, majd Ő felteszi a saját fényképét a saját ismerősi körének. Ez alapvető tisztelet a párom felé. Megfojtanám egy kanál vízben, ha a közös szelfijeinket kirakná az ismerőseinek (nem csak közös ismerőseink vannak). Az ő párja vagyok, nem közszereplő.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Én már nem is használom a Facet, max évente cserélek borítóképet meg profilképet.
Messengerezek, oszt ennyi. Kinőttem már a posztolgatást.
Instán szoktam, de ott is csak az utazások alatt készült tájképeimet osztom meg, mert engem ez érdekel. Nem a magánéletemet élem ott.
A belinkelt (3-as válaszban) válaszok nagyon jók!
2 gyöngyszem belőle:
"Nem cirkuszi majom, hogy más mutogassa."
"Pasik esetében sokszor érzem úgy, hogy a feltöltött közös szelfi nem is annyira a párjuk szeretetéről szól, hanem inkább egy amolyan "na ugye, milyen jó pasi vagyok" üzenet a külvilágnak."
Egyetértek, mindenki töltsön fel saját magáról, azzal nincs semmi baj. Pár, családtag stb off limits.
Mert olyan hosszútávúak manapság a kapcsolatok, hogy gáz lenne 3 havonta leszedni a képeket.
Amúgy ha valakinek az jelenti a kapcsolata vállalását hogy kirakja az oldalaira, az elég szomorú.
Ez nem felvállalás kérdése. Megfogom az utcán a kezét? Együtt jelenek meg vele bárhol? Elkísérem? Igen! akkor mit bizonygassam másoknak a szerelmem? A szerelmet 2 ember érzi egymás között, mit foglalkozzak azzal, hogy kinek mi a véleménye kettőnkről, hogy illünk-e egymáshoz vagy nem? És ha szakításra kerülne a sor és leszednénk a képet? Akkor azzal foglalkozzon mindenki hogy vajon mi történt?! Komolyan nem értem! A legszentebb magánügye mindenkinek, ha kirakja ha nem! Lehet, hogy divat kirakni mindent, de miért kéne kötelezőnek lennie, csak mert más is ezt teszi?!
9 éve vagyunk együtt, és soha nem volt kirakva semmi, és képzeld kérdező, nem haltunk bele hogy nincs kinn semmi, képzeld nem is használjuk a közösségioldalt! Látod? Így is lehet élni.
Nyilván nem randi után "kell" az ilyet beállítani.
De ha az ember komolyan gondolja és hosszú távban gondolkozik legalábbis én akkor kiteszem.
#6-nak azért igaza van, én is ezt látom.
Másrészt itt a gyk-en az nem számít, ha lájkol valakit, meg követ stb, mert abban mi van, meg abban is mi van, ha az exe képeit nem szedte le, hát istenem...
Na de ha az aktuális párja felteszi itt a kérdést, hogy vajon miért nincs megjelölve, meg közös kép, akkor ki van osztva, hogy talán mert a másik nem a Facebookon éli az életét...
Kicsit sincs ellentmondás, áh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!