Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
33 vagyok.
42 nem is ezt mondtam hogy mindenki...aki akarja. Én lszrm. Ír valaki megnézem, ha olyan jellegű nem válaszolok.
Sok oka lehet, többnyire az, hogy titkolnak/rejtegetnek/szégyellnek valamit/valakit.
Ha valakit nem érdekel ez, az fent sincs ilyen oldalakon. A többi csak duma többnyire.
Manapság nagy divat lett leszólni azt aki arra használja a közösségi oldalát amire való. Azaz meg lehet tudni róla bizonyos dolgokat, megoszt időnként bizonyos dolgokat.
Vicces mikor azzal dobálózik valaki, hogy " jajj én nem ott èlem az életem" miközben ismerem az illetőt és tudom hogy házas, gyerekei vannak, meg évek óta kefél mellette fűt fát, hosszabb/rövidebb szeretői viszonyai vannak, emellett viszont Csak haverokkal, munkatársakkal közös képeket oszt meg, és a hobbijairól, meg hogy hol járt nyaralni. Az sincs kint hogy házas, név nélkül sem. A feleségének sem engedi hogy névvel bárhol, bármikor megjelölje. Nem is ismerősei egymásnak, abba sem ment bele. Amúgy zárt az oldala, mindent csak az ismerősei látnak. Az ilyenről pl ordít, hogy nem tiszta, miközben a nagy magánélettel takarózik, de ha jaj magánélet, akkor miért oszt meg minden mást ami szintén a magánélete? Csak épp a párját és a családjukat nem vállalja fel.
Én pl ilyen emberrel nem lennék együtt, egyszerűen gyanús, nem kicsit.
De ismerek olyat is, aki szégyelli a haverjai, a családja előtt, hogy egy ducibb lánnyal van együtt. Azaz szégyelli a vele való kapcsolatot. Ezért nem jelölik egymást, nincs közös kép, se semmi.
Én nem titkolom, hogy arra használom az oldalt amire való, bár a személyes megosztásaim zártak, csak ismerőseim láthatják. A férjemmel ismerősei vagyunk egymásnak, be van jelölve a házasság, az is hogy kivel, nem titkoljuk, nem szégyelljük. Büszkék vagyunk egymásra.
Nem vagyunk azok a típusok akik minden lépésüket megosztják(az már a ló másik oldala, és amúgy vannak ilyen ismerőseink is), de azért időnként szoktunk kitenni ezt azt. Közös élményeket, saját dolgokat, a hobbijainkról, a kiskutyánkról, ilyenek. Talán ha három havonta 1-2 bejegyzés előfordul mindkettőnknél vegyesen, hogy épp miről. Nem visszük túlzásba.
Egyébként az is lehet egy ok amit már más is írt, hogy nincs olyan stabil kapcsolata az illetőnek amiben bízna az illető, és kínos lenne pár havonta leszedni/visszatenni valaki mással.
Mi pl akkor regisztráltunk fel, amikor jegyesek voltunk, 1 éve együtt, és épp az esküvőnket szerveztük. Nem tudom hogy ha lett volna profilunk már akkor is, amikor összejöttünk, mikor raktuk volna ki a kapcsolatot, de elég hamar komollyá vált a dolog, szóval nem hiszem hogy sokáig húztuk volna.
Nem arról beszélek hogy éjjel nappal közös fotókat feltölteni hanem hogy pl legyen 1 közös kép fent.
Azért a 2 nem ugyanaz.
Nem mutogatásról beszélek.
Ha így nézzük akkor minden mutogatás. Ha felteszel egy új képet magadról akkor az is nem?
De! 😉
Tényleg nem mindenki él a Facén vagy nem használja úgy, erre nem lehet mást mondani. A pszihológiáját ne kérdezd, ebbe nem ástam bele magamat. Például egy lánybarátom 14 éven át együtt volt egy fickóval, egy ideig volt a lánynak igazi profilja, egyáltalán semmi nem volt róluk, még ismerősök sem voltak rajta. Csak közeli barátok kaptam 1 vagy 2 két képet, nem is nagyon fotózkodtak sehol, ráadásul introvertáltként főleg kevés igazi barátja van. Pedig voltunk hárman együtt nyaralni, rólunk készültek fotók, róluk nem. Rólunk is csak azért, mert "én élek nagyon a Facén". Pedig normális párkapcsolatban voltak.
De jobbat mondok: a kapcsolatom nekem sincs kint mindenkinek... :-) Rakás olyan képem van, hogy egyedül vagy túrázni vagy baráttal és a barát sincs mindig közös fotón. Saját profilom és én vagyok rajta 90%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!