Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem merik felvállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.

Figyelt kérdés

Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!

Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!

Nem?

"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.

Vagy rosszul gondolom?

okt. 12. 21:37
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
55%

Én arra tudok gondolni, hogy az illető ritkán használja a felületet vagy nem érzi szükségét annak, hogy megváltoztassa a kapcsolati állapotát a Facebook-on, mert a magánéletét nem a Facebook-on akarja élni.

Egyébként mindenki maga tudja, mit miért tesz. Lehet az is az oka, hogy az illető kapcsolatai nem tartanak hosszabb ideig, és nem akar azzal vesződni, hogy minden egyes szakítás alkalmával el kelljen távolítani a közös képeket, mert egyes ismerősök hamar leszűrnék, hogy mi történt, és faggatnák a miértekről.

okt. 13. 08:00
 32/55 anonim ***** válasza:
55%
Akárhányszor voltam kapcsolatban sose rakott ki egy pasi sem hogy velem van. Kötelező vagy mi? A mostani párom sem teszi ki azt sem hogy kapcsolatban van mert minek. Ha elmegyünk kirándulni azt is én rakom ki egy tájképpel hogy vele vagyok ott és ennyi. Nekem is annyi van kitéve csak hogy kapcsolatban. Ezelőtt meg ezután sem tolonganak nekem a kéretlen üzenetekkel. Neked csak az a bajod hogy fb nem írja ki hogy veled van kapcsolatban vagy a való életben sem vállal fel? Mert a kettő nem mindegy és nem ugyan az.
okt. 13. 09:25
 33/55 anonim ***** válasza:
53%

"De pl a sokaknak kevesebb levél lenne az engedélykérésben vagy ismerősnek jelölés ha látszódna hogy kapcsolatban van XY-al.

Vagy rosszul gondolom?🫣"

Sztm igen. Aki a Facebook-ot társkeresőnek használja az akkor is ír ha a profilképeden a pároddal vagy.

Engedélykérés tárhelye végtelen, elfér, kb egy évbe egyszer ha ránézek.

Jelöl meg törlöm és kész.

Amúgy is full privát a profilom, csak a profilképem látni.

Exemről egy kép van (marad is, ő meghalt). Neki pl semmilyen közösségi oldala nem volt, csak messenger.

Néha néha rakok ki képet. Van egy két nyaralásról (most pl Izlandon voltunk, eszembe se jutott hogy kitegyem), kutyákról, lányokról (róla se sok) meg pár motoros az is amin jelölve vagyok (mer jóbarátom azért rak ki képeket), egy van barátnőmmel meg lányom nővérével (apjuk közös) azokon is én vagyok jelölve.

Jelenlegi párommal egy kép van, neki meg csak profilképe.

Nem mindenki mutogatja a dolgait/ magánéletét.

Akik számítanak tudjak hogy kiel vagyok.

Sztm azok posztolnak mindent is, akik másnak bizonygatják hogy nekik jajj de jó...aztán meg úgy igazán egy látszat az egész.

Nekem elég ha a család, barátok előtt büszkén vállal meg az utcán. Az a lényeg.

N 32

okt. 13. 10:00
 34/55 anonim ***** válasza:
72%
8-cas vagyok. A 9 éves kapcsolatom alatt ha 5x rámírtak engedélykérésekbe. Olyan szinten nem ott élem az életem, hogy kb rám se néz senki aminek örülök. Fogom, és letiltom, ennyire egyszerű. Nem csinálok belőle ekkora problémát.
okt. 13. 10:07
 35/55 anonim ***** válasza:
Szerintem gyk-ra is ki kellene tenni, hogy kevesebb legyen a privi :D
okt. 13. 10:13
 36/55 anonim ***** válasza:

Nem lenne rossz....

okt. 13. 10:22
 37/55 anonim ***** válasza:
36 oda lehet írni a válasz végre..
okt. 13. 10:27
 38/55 anonim ***** válasza:
#37 képet is jó lenne linkelni, másképp nem hiteles.
okt. 13. 10:39
 39/55 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nekem nincs beállítva, de nem mintha lenne valami... inkább csak minek?? Egy nyuggertemető az egész oldal. Messengert használja még kb mindenki, mert az úgy általános az országban, de ennyi. Másért nincs igazán értelme fent lenni.
okt. 13. 17:31
 40/55 anonim ***** válasza:
66%
Soha nem volt megjelenítve a kapcsolati státuszom: az se, amikor egyedülálló voltam, az sem, amikor kapcsolatban. Most házas vagyok, ezt ugyanígy nem írtam ki. Sőt, már gyerekem is van, csodák csodája, róla sincs kint fotó. Ok: nem gondolom, hogy ott kellene élnem ilyen szinten az életemet. Én ezt egyszerűen a magánéletem védelmének tartom, mindenféle hátsó szándék nélkül.
okt. 13. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!