Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merik felvállalni az emberek a párjuk a Facebookon? Se egy közös kép se megjelölve mint párkapcsolat.
Tudom persze nem a külvilágnak élünk de akkor is!
Nekem ha van valakim akkor az büszkén vállalom!
Nem?
"Igen ő itt az én csajom barátnőm párom stb.
Vagy rosszul gondolom?
Én arra tudok gondolni, hogy az illető ritkán használja a felületet vagy nem érzi szükségét annak, hogy megváltoztassa a kapcsolati állapotát a Facebook-on, mert a magánéletét nem a Facebook-on akarja élni.
Egyébként mindenki maga tudja, mit miért tesz. Lehet az is az oka, hogy az illető kapcsolatai nem tartanak hosszabb ideig, és nem akar azzal vesződni, hogy minden egyes szakítás alkalmával el kelljen távolítani a közös képeket, mert egyes ismerősök hamar leszűrnék, hogy mi történt, és faggatnák a miértekről.
"De pl a sokaknak kevesebb levél lenne az engedélykérésben vagy ismerősnek jelölés ha látszódna hogy kapcsolatban van XY-al.
Vagy rosszul gondolom?🫣"
Sztm igen. Aki a Facebook-ot társkeresőnek használja az akkor is ír ha a profilképeden a pároddal vagy.
Engedélykérés tárhelye végtelen, elfér, kb egy évbe egyszer ha ránézek.
Jelöl meg törlöm és kész.
Amúgy is full privát a profilom, csak a profilképem látni.
Exemről egy kép van (marad is, ő meghalt). Neki pl semmilyen közösségi oldala nem volt, csak messenger.
Néha néha rakok ki képet. Van egy két nyaralásról (most pl Izlandon voltunk, eszembe se jutott hogy kitegyem), kutyákról, lányokról (róla se sok) meg pár motoros az is amin jelölve vagyok (mer jóbarátom azért rak ki képeket), egy van barátnőmmel meg lányom nővérével (apjuk közös) azokon is én vagyok jelölve.
Jelenlegi párommal egy kép van, neki meg csak profilképe.
Nem mindenki mutogatja a dolgait/ magánéletét.
Akik számítanak tudjak hogy kiel vagyok.
Sztm azok posztolnak mindent is, akik másnak bizonygatják hogy nekik jajj de jó...aztán meg úgy igazán egy látszat az egész.
Nekem elég ha a család, barátok előtt büszkén vállal meg az utcán. Az a lényeg.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!