Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolatban élni egy többszerelmű nővel?
Monogám típusú férfi vagyok és ilyen emberek véleménye érdekelne leginkább, hogy hogyan éreztétek magatokat az ilyen nő mellett?
Mennyire volt zavaró a számotokra ez a helyzet? Mennyi ideig tartott ez a fajta párkapcsolatotok? Érdekelne minden vélemény, észrevétel a témával kapcsolatban.
Ha monogám vagy, hogyan jöhet egyáltalán képbe ilyen kérdés?
Monogámként kizárt. Felejtsd el. Nagyon nem ajánlom. Folyton féltékeny és görcsös lennél, ezt garantálom.
Ha viszont el tudod fogadni a helyzetet, tehát magad sem vagy monogám, akkor nem katasztrófa, bizonyára hálás tud lenni egy nő, aki több helyen boldoggá van téve... És akár még érdekes is lehet annak, aki erre vágyik.
De egy ilyen kapcsolatában élni az már a nyitott kapcsolat/házasság esete szerintem, ami más tészta.
De monogámként miért érdekel ez a kérdés? Esetleg nagyon szerelmes lettél egy ilyen nőbe, aki kapcsolatba is kerülne veled, vagy már kapcsolatban vagy ilyennel, csak utólag derült ki?
Köszönöm szépen a válaszokat!
#12 Azért érdekel a dolog, mert pl ilyeneket dob fel a "keresőmotor" a társkereső oldalakon. Viccesnek is tűnhet ez, de közben meg tényleg.
Szóval az a nő, aki szinte minden évben beújít párkapcsolati téren, szerintem ő inkább ez a kategória lehet és nem a másik. Ismerek ilyeneket az oldalakról, meg az életből is, egy kapcsolatban élő párt is, csak velük - utóbbiakkal - ilyesmiről nem volna illő dolog beszélgetni, mert pl minek legyenek újabb haragosaim. Itt meg meg merem kérdezni, mert személytelen a közeg. Kb ennyi.
Egyébként a legutóbbi barátnőm lehet, hogy "súrolta" ezt a kategóriát, mert sűrűn téma volt nála, barátnői behatásra, a swinger-ezés kérdése. Nekem meg égnek állt a hajam már az említésétől is. Úgymond látványosan nem csalt ő engem, de volt a viselkedésében némi furcsaság, mert nem tudott fejlődni a párkapcsolatunk, egyhelyben toporgás volt az egész. A volt férjét előttem megcsalta és nem nagyon bántotta, hogy e-miatt rengeteget csúszott lefelé az egzisztenciális ranglétrán is. Pontosabban bekattant persze, de csak az anyagi bukta miatt, érzelmileg tett az egész dologra magasról.
Az az igazság, hogy egyrészről nincs ez kiírva senkinek sem a homlokára, másrészről meg mit tehetek az ellen, ha pont egy ilyen többszerelmű nőbe szeretek bele valamiért?
Furcsa ez az említett ismerős pár is, hogy a férfi annyira szereti a nőjét, hogy mindent, szerintem még az ilyet is, elnézi neki. Közben meg egy csomóan, az ismerősei köréből, meg hülyének nézik a háta mögött mindezekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!