Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Otthonról dolgozok, párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonról dolgozok, párommal a házimunkát hogyan kéne elosztani?

Figyelt kérdés

Én délelőttől estig dolgozok, de van 3-4x60 perc szünetem, attól függ, hogy hány ügyfelem van egy nap. Párom 3-kor ér haza. Nyilván neki úgy lenne jó, ha én megcsinálom a szabad óráimban a házimunkát (főzés, takarítás) de nekem meg az, ha ő, amikor hazaér. Nem vitázunk ezen olyan sokat, de szerintetek hogyan lenne az igazságos?

(Nem vagyok eltartva)

28/L

aug. 16. 17:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%
Hetente egyszer takaritunk es 2-3x fozunk. Problem solved. Minden tiszta haz egy elpazarolt elet.
aug. 16. 17:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy igazságos, ha mindenki megcsinálja, amit éppen kell. Ha napi szinten ezt meg kell beszélni, az fárasztó és csak vita tárgya. Pl mosni reggel praktikusabb, ,meg pl főzni. Azt megcsinálod, ahogy van időd. Az esti elpakolást, ruhák beszedését meg megcsinálhatja a párod. Hétvégén a takarítást közösen esetleg. Bevasárlást ő intézi hazafelé. Gondoljátok át, mi hogy praktikusabb nektek. De ezz csak olyan pasival lehet, aki akar is csinálni valamit, nem kizárólag a nőtől várja el.

Nálunk ez pl a férjemnek teljesen természetes, hogy ugyanúgy csinál mindent, mint én. Van, hogy ő főz, de ezt magától. Ha odateszek egy mosást, van, hogy mennék teregetni és látom, hogy ő mar megcsinálta, szóval sosem várunk egymásra, hanemugyanúgy latjuk, ha valamit meg kell csinálni és megcsináljuk. Ha szabadnapos, csomó mindent megcsinál, ahogy én is a szabadnapomon.

aug. 16. 17:49
 3/23 anonim ***** válasza:
15%

Sosem értettem, hogy párkapcsolatban élők, mint az óvodás gyerekek felosztják a házi dolgokat. Soha. Nem is fogom. Teljesen más otthonról melózni, és teljesen más eljárni. Teljesen más egy nőnek, és teljesen más egy férfinek. Mennél pihentebb (relatíve) egy férfi, annál jobban fordul feléd, annál több minőségi időt tudtok együtt tölteni délután és nem hazaér és elájul.Vagy jobb esetben a net elé dől.. Főleg ilyen időben.

A nagy emancipác mellett azért ne legyetek csőrmesterek..mert egy idő után ez maga a halál ilyen közegben élnie egy egészséges embereknek..

aug. 16. 18:26
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha a társaddal együtt kelsz pl, van -csak saccolok-2 órával reggel többed, ilyen idő pont jó, egy csomó mindent frissen eltudsz látni, felrakni főzni a kaját, berakni a mosógépet, közben híreket hallgatsz, és nem egy sül halt vagy.. Mire indul a meló készen vannak a dolgok.. Neked kell tudni, mennyire fontos a másim ember számodra, mennyire fontos az együtt minőségileg eltöltött idő, annál többet fogsz rááldozni. De ha semmit nem áldozol be, akkor marad a csőrmesterség, ukáz kiadás, enyém tiéd feladat stb. A választás a te kezedben..
aug. 16. 18:30
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Aki hireket hallgat az nem komplett
aug. 16. 18:32
 6/23 anonim ***** válasza:
14%

*De ha semmit nem áldozol be, akkor marad a csőrmesterség, ukáz kiadás, enyém tiéd feladat stb.

Már megint nem vitted le a szemetet, megint nem csináltad ezt, bezzeg én ezt azt amazt csinálok -azt amazt stb. amiből természetesen vitahegyek generálódnak..

van aki a békét és a harmóniát szereti, van aki meg nem veszi észre hogy a vitával, cirkusszal milyen értékes perceket veszít, amit ezerszer jobban ki lehetne használni.

aug. 16. 18:34
 7/23 anonim ***** válasza:
5 Nem mindegy, hogy milyen hírekre gondol az ember:D
aug. 16. 18:35
 8/23 anonim ***** válasza:
Na az igaz.
aug. 16. 18:38
 9/23 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk én végzem a házimunka nagy részét, sosem vártam el, hogy a férjem hipp hopp ugráljon, mint egy bejárònő. Ezeket a dolgokat szeretem magam csinálni. Reggel ő később indul dolgozni, így mondjuk az ágyat ő csinálja, meg mikor szükséges mosogat, de én ennél többet nem várnék el tőle, hozzá teszem heti egyszer hétvégén takarítok, a hét többi napján csak mosogatás. Főzni hetente max 3x szoktam amit szintén szeretek, és férjem nem is tud. Nálunk ez a normális felállás. Nálad nem, így azt tanácsolom ülj le pároddal és beszéld meg vele, hogy szeretnéd ha megoszlana az házimunka, vegye ki a részét ő is.
aug. 16. 18:46
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Ágyat csinalni? Minek?

Főzni én se tudok, de ha muszáj akkor simán megy. Az airfrierrel.

aug. 16. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!