Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Otthonról dolgozok, párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonról dolgozok, párommal a házimunkát hogyan kéne elosztani?

Figyelt kérdés

Én délelőttől estig dolgozok, de van 3-4x60 perc szünetem, attól függ, hogy hány ügyfelem van egy nap. Párom 3-kor ér haza. Nyilván neki úgy lenne jó, ha én megcsinálom a szabad óráimban a házimunkát (főzés, takarítás) de nekem meg az, ha ő, amikor hazaér. Nem vitázunk ezen olyan sokat, de szerintetek hogyan lenne az igazságos?

(Nem vagyok eltartva)

28/L

aug. 16. 17:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

1

Minden tiszta ház egy elpazarolt élet

❤️❤️❤️❤️❤️

Hol vannak az ilyen ferfiak???? Egy betegesen tisztaság-és rendmániás férjem van, lassan vákunk! Hol vannak ezek a ferfiak? Akiknek nem az a legfontosabb, hogy minden patyolat tiszta legyen??? Orommel megcsinálom a házimunka 100%at, de, hogy mellette kritizalva vagyok, hogy mindent szarul csinálok.... Nem bírom!!! Vannak még ilyen férfiak? (Csak kivancsisagbol kerdezem)

aug. 16. 18:54
 12/23 A kérdező kommentje:

9-es, persze ezt értem, de te is reggeltől estig melózol 4 óra szünettel, ami a melók közt van elosztva?

Amúgy köszi a válaszokat ^^

13/23 anonim ***** válasza:
52%

Heti 1-1 alkolmmal fozzetek, hetvegen egyutt takaritas.

Nem tudom mi ez a sok hiszti a hazimunkaval, amikor a legtobb no nem foz, ami nem is baj, mert ha mindketten dolgoznak, munkaban lehet ebedelni, esetleg rendelni vmit.

Misogep mosogatogep mindenhol van mar.

Takaritani lehet kozosen, de az se akkora nagy hakni, en a 200 nm es hazat kitakaritom ferfi letemre 2-3 ora alatt

14/23 anonim ***** válasza:
11%
11 A férjedet valami érte, amitől látható módon próbál szabadulni.Szellemi okai vannak, amit te csak fizikálisan látsz. Ha a szellemi oldala rendbe jön, a férjed rendbe fog jönni. Nem bír beszélni az őt ért dolgokról.
aug. 16. 18:56
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
#3 ugyanúgy a nő minél kipihentebb, annál több kedve lesz szexelni pl
aug. 16. 19:01
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Mind a kettőtöknek kellene és illene valamilyen szinten részt vállalni. Kisebb takarítást, mosás berakást, teregetést te is tudsz a szüneteidben, viszont ő is bőven korán otthon van ahhoz, hogy ne csináljon semmit. Szóval elvárni, hogy te csinálj mindent, csak mert otthon vagy, és vannak üres óráid, úgy, hogy ő már 3-tól otthon vakarja a fenekét, finoman szólva is pofátlanság.

Szóval valahogy osszátok el úgy, hogy neked mire van időd napközben, ő mit tud/akar bevállalni és ennyi.

aug. 16. 19:12
 17/23 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, én délután 4 re már itthon vagyok, viszont írtam csak hétvégén takarítok, ez szombat vagy vasárnap és 2 vagy 3 òrát vesz igénybe, hétköznap nálam elképzelhetetlen, hogy neki álljak alaposan takarítani, amit írtam mosogatás ilyen aprò cseprő dolgok és ennyi.
aug. 16. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Be kell osztani a házi munkát. Nem a tiéd minden.
aug. 16. 19:37
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

"van aki a békét és a harmóniát szereti, "

De nem azon az áron, hogy ő a csicska.

aug. 16. 19:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
15, erre nem jön rá a nyomorék, neki a nő csak szex eszköz.
aug. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!