Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindeki párja alszik munka után, ha 5-6 órát alszik?
Az én férjem szokott ilyet. Néha délután is. Szerintem normális. Engem nem zavar.
Téged zavar kérdező?
Amikor 8 óra melózott akkor előfordult.
Most itthon dolgozunk lightosan, most csak ebéd után pihizünk (egy sorozatrész) aztán dolgozunk ha kell.
A délutáni rövid kis alvás jó, és szerintem egészséges is. Attól függetlenül, hogy mennyit aludtam előző este, nekem mindig jól esik. De elég akár csak 15-30 perc is.
Újabban a feleségem is néha-néha bealszik délután, de ő csak akkor, amikor keveset aludt és sokat dolgozott.
5-6 óra alvás nekem elég.
Ettől függetlenül, aki ma végigdolgozta a napot, az a melegtől önmagában elfáradhatott.
Irigyled tőle az alvást?
Talán a kérdező is dolgozik, nem? Csak ő munka után is otthon. Helyében én is aludnek vagy hibbival foglalkoznék.
Unalmasak már ezek a kérdések, hogy ezek a hímneműek kiszolgálására vágynak.
Az, hogy valaki lepihen, amikor hazaér, nem azt jelenti, hogy végigalussza a délutánt és az estét. Alszik mondjuk egy órát, kettőt és utána kiveszi a részét a házimunkából.
De aki a férfigyűlöletre építi az életét, az nyilván képtelen lenne ezt elképzelni...
És igen, pihenjen le a feleség is, ha ő is fáradt. Nem kell a mártírszerepet játszani. Egy kiadós alvás után ugyanazt jobban és gyorsabban is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!