Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindeki párja alszik munka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindeki párja alszik munka után, ha 5-6 órát alszik?

Figyelt kérdés

aug. 16. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
Akkor igen.
aug. 16. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Nem. De a szívbetegek mielőtt kiderülne a problémájuk igy reagálnak.
aug. 16. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 pasim is így csinált. Plusz köztudott h a férfiaknak jó alvokajuk van
aug. 16. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem szokott ilyet. Néha délután is. Szerintem normális. Engem nem zavar.

Téged zavar kérdező?

aug. 16. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 8 óra melózott akkor előfordult.

Most itthon dolgozunk lightosan, most csak ebéd után pihizünk (egy sorozatrész) aztán dolgozunk ha kell.

aug. 16. 19:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A délutáni rövid kis alvás jó, és szerintem egészséges is. Attól függetlenül, hogy mennyit aludtam előző este, nekem mindig jól esik. De elég akár csak 15-30 perc is.

Újabban a feleségem is néha-néha bealszik délután, de ő csak akkor, amikor keveset aludt és sokat dolgozott.

aug. 16. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5-6 óra alvás nekem elég.

Ettől függetlenül, aki ma végigdolgozta a napot, az a melegtől önmagában elfáradhatott.

Irigyled tőle az alvást?

aug. 16. 19:28
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Talán a kérdező is dolgozik, nem? Csak ő munka után is otthon. Helyében én is aludnek vagy hibbival foglalkoznék.

Unalmasak már ezek a kérdések, hogy ezek a hímneműek kiszolgálására vágynak.

aug. 16. 19:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki lepihen, amikor hazaér, nem azt jelenti, hogy végigalussza a délutánt és az estét. Alszik mondjuk egy órát, kettőt és utána kiveszi a részét a házimunkából.

De aki a férfigyűlöletre építi az életét, az nyilván képtelen lenne ezt elképzelni...

És igen, pihenjen le a feleség is, ha ő is fáradt. Nem kell a mártírszerepet játszani. Egy kiadós alvás után ugyanazt jobban és gyorsabban is meg lehet csinálni.

aug. 16. 19:44
 10/16 A kérdező kommentje:
Dehogy irigylem, közben én játszok a gépen vagy youtubozok vagy dolgozok, stb. Csak érdekelt meg hát gyanakodunk egy ideje hogy csak lehet valami baja, ha folyamatosan fáradt. Hétvégén is, mikor kialussza magát, ugyanúgy bealudna 1-2 órára. De akkor normális, köszönöm a válaszokat! :)
aug. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!