Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik 2 tulajdonság a legfontosabb ezek közül nektek egy nőben? 1. igényesség: jó alak, sport, öltözködés, ápolt haj, köröm stb. 2. háziasság: gyakori takarítás, főzés, ház körüli teendők 3. pénz: legyen annyi pénze, hogy saját
Figyelt kérdés
magát fenn tudja tartani , lehet vele tervezni stb.jún. 27. 11:13
1/10 anonim válasza:
Top 1 jó alak
Top 2 jó alak
Top 3 arc
Stb stb ...
2/10 anonim válasza:
1 és 3.
Házasodni nem akarok és gyereket sem, és önellátó vagyok nem kell utánam se takarítani se főzni.
3/10 anonim válasza:
Gyanítom a 2,3-at képzelik el maguknak.
De az 1.es az akinek elnézik a 2,3 hiányát is.
4/10 anonim válasza:
Párkapcsolatban a legfontosabb, hogy egyezzen az értékrend, ugyanaz (vagy hasonló) legyen az elképzelés az életről. A külső és az anyagi helyzet csak utána jön.
5/10 anonim válasza:
Lehet itt beszélni belső értékekről, a legtöbb férfit az szép alak hozza izgalomba nem az, hogy kitakarítod minden nap az egész lakást, kivéve ha cselédre vágyik, nyilván más mindenkinél a prioritás.
6/10 anonim válasza:
Nyilván olyan nőhöz mész oda, aki tetszik, és közülük kell az ismerkedésnél kiválasztani azt, akivel közösek az elképzelések, mert ez a hosszútávú kapcsolat alapja. Ha minden hülyeségen összevesztek, akkor bármilyen szép alakja lehet a nőnek, előbb-utóbb úgyis szétmentek.
7/10 anonim válasza:
Rettentően sok férfit láttam megalkudni kifejezetten rideg, unalmas, magának való szépségek mellett. Valójában feláldoznak mindent, a szép kinézet javára, lenyelnek mindent, aztán nem értik mi hiányzik nekik, de valami nem kerek.
8/10 anonim válasza:
Tudják azok, de szép nőbe izgatóbb a farkukat dugni. Azokkal a haverok előtt is tudnak villogni, míg egy elhízott, ronda Gizivel ezt már nem tudják megtenni. És a státusz az nagyon kell nekik.
9/10 anonim válasza:
7. Én is sok ugyanilyet láttam.
Rideg, érzéketlen, főzni nemhogy nem tudó, de nem is akaró szép nők, akiktől egy simogatás is ritkaságszámba megy. Úgy sírtak utánuk normális férfiak, hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!