Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mi volt a legfontosabb tulajdonság /akár külső, akár belső/ ami miatt úgy döntöttetek, hogy Ő lesz a párom? Lehetőleg csak egy dolog. Feleségem sok év után mondta, hogy a fene nagy eszem. Nem tudom eldönteni, hogy ez negatívum vagy pozitívum?
Pozitívum! Bárcsak én is így döntöttem volna.
Nekem az, hogy azt hittem ő még annál is jobban szeret engem, mint én őt. Tévedtem.
Tekintély övezi es általa engem is. Ha van mögöttem egy valódi Férfi (kiállasa van, eesetleg státusza is, híre), valahogy minden tróger bepróbálkozó rusnya meg szexre menő f.sember visszafogja magát. És egyből tudja mindenki hol a helye.
Ez az a kisugárzás kiállás, ami engem vonz.
A határozottsága, ami kis és nagy dolgokban nyilvánult meg. Pl.kézen fogott és úgy vitt át a zebrán 29 éves létemre, hogy balra néz, jobbra néz, nagyot lép, mehet. Meg felhúzta a cipzárt a kabátomon és megigazította a sapkámat. Imádtam mellette kislánynak érezni magam. Biztonságot adott.
Kár, hogy az évek alatt mindez elmúlt. Már nem szeretem, biztonságban se lennék, ha rá hagyatkoznék, kénytelen vagyok egy sor olyan dolgot kézben tartani, amitől már nem látom férfinek.
A legvonzóbb tulajdonsága az önuralma.
A te esetedben szerintem elviccelte a feleséged
Azt a fajta meleg, biztonságos, kedves, elfogadás érzést találtam meg, amit még gyerekként a szüleimnél sem.
Nincs kritizálás, bántás, csak kedvesség és puhaság, ahová mindig hazaérkezhetek és feloldódhatok ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!