Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a három legfontosabb tulajdonság egy társban hosszú távon?
Túl vagyok néhány komoly kapcsolaton, de úgy érzem, sosem volt meg a kellő kombinációja az igazán fontos tulajdonságoknak a párjaimban. Jelenleg azon dolgozom, hogy azonosítsam ezeket, de még nem vagyok kész. A ti tapasztalataitok alapján mi az a három dolog, aminek meg kell lennie a másikban ahhoz, hogy családot alapítsatok?
F30
Önzetlenség, magabiztosság, kreativitás.
Az őszinteség és az intelligencia is fontos, de csak hármat adhattam meg. Ha ezek a tulajdonságok megvannak, jó lesz a szex is, mert az ilyen típusra kattanok.
40N
Jó kommunikáció, hasonló értekrend,
Megfelelő egzisztencia, (tehát min 800-1M ft.os kereset a férfi részéről) ház, jó szex, őszinteség, szerelem!
Hasonló családi háttér (nem feltetlen anyagi, inkább erkölcsi, vagy hagyomány. Pl ne legyen az hogy egyikőtöknel az anya mindig is otthon volt, még a másiké mondjuk igazgató, és még főzni se tud)
Hasonló gondolkodás, vilagnézet, hasonló célok
Sokmindenről lehessen beszélgetni, mélyebb dolgokról is.
Az a baj, hogy nehéz egy-egy szóval kifejezni szerintem. Inkább kategóriába szedném:
- Vonzalom a személyhez testileg, és érzelmileg
- lelki harmónia/megértés, teljes elfogadás és szeretet
- hasonló értékrend és célok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!