Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik a legfontosabba tulajdonsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legfontosabba tulajdonságok a párválasztásodban? Játék?

Figyelt kérdés

FELADTA:

írj egy 10es listát a következő tulajdonságokkal úgy hogy 1 a legfontosabb 10 a legkevésbé fontos.

Nemet és kort is írj.

#arc.

#szexualitás Jól működjen, ugyanazt keressétek az ágyban.

#férfiaknál Izomzat testalkat.

Vagy

Nőknél fittség vagy az hogy teltek legyenek az idomai.

#Magasság.

#Fizetés: mennyit keressen a minimálbéren felül legyen e karrierista.

#Vagyon.

#Iskolázottság (mekkora végzetségnek kell legalább lennie)

#Komoly dolgok, értékrendben való megegyezés, közös célok.

#Humor, lazaság, kedvesség.

#Szociális státusz/közöségi médiához való hozzáállás.

vagy

Te olyan párt szeretnél akinek nem fontos a közösségi média jelenlét.

#Férfiaknál bármi barkács készség amiben !!ÜGYES!! is.

VAGY

Nőknél !!JOL!! tudjon főzni.

+1 Írd le hogy a listán nem szereplők közül mi az a tulajdonság am még neked fontos.

(A pár nappal ezelőtti hasonló kérdés nem az enyém de felhasználtam.)

2021. jún. 27. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1, egyből a +1-el kezdeném, mert nincs a listán. Egészséges önbizalom. Annál vonzóbb nekem nincs, se nőbe, se férfiba. Azért írtam, hogy egészséges, mert a nagyképűség, fwlvágás, nagyzolás már nem önbizalom, hanem valamilyen komplexus túl kompenzálása, ami végtelenül taszító.

2 szex

3 humor, lazaság, kedvesség

3 arc, test, fizetés/karrier

A 3as pontban említettek közösen esnek a latba. Hiába van olyan keresete és karrierje, ami miatt fel tudnék nézni rá és vonzó lenne, ha nem tetszik és vice versa, hiába vág teljesen egybe az elképzeléseimmel, ha egy link alak, aki az éhalál közelében éli mindennapjait, vagy egy merő lustaságból épp a túléléshez elegendőt keres, vagy állandó elégedetlen, aki folyton dolgozik, mindegy, hogy a fele elég lenne annak amit így megkeres. Ahogy az arc és a test is együtt fontos.

4 komoly dolgok, közös célok

5 szociális státusz

6 barkácsolás

7 iskolázottság, páromnak egy szakmája van, érettségije sincs itthon, (egyéb képzést végzett külföldön abból él még) de okos, értelmes

8 magasság

2021. jún. 27. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kor nem lemaradt

25/N

2021. jún. 27. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell extra helyesnek lennie. Én szeretem a férfias arcot, férfiasan vonásokat.

Nyilván kell a vonzalom, a párom pl nem egy adonisz testű, de olyan kisugárzása van, ami nagyon vonzóvá teszi számomra.

Szex, kb azonos igények. Neme. A heti 3 4 az igényem, nyilván lehet több is és nem akadok ki, ha úgy alakul, hogy heti egy van. Legyen nyitott, de ne legyenek fétisei.

Test...páromnak hasa is van, de nem érdekel. Nem kell kimondottan sportosnak lennie, de azért a plusz kiloknál is és a vékonynál is van határ.

Igy is fitt, erős.

Szeretem a magas pasikat, de pl eddig a 173 volt a legmagasabb. Párom 182.

A lényeg hogy pár centivel legyen magasabb.

Hát ne minimál bérből éljen, nem kell karrierista legyen.

300at azért hozzon haza.

Pozitív ha van lakás, félre tett pénz és autó.

Valami szakma nem árt, diploma nekem pl nem mérvadó.

Sztm ez minden kapcsolatban fontos!

Humora legyen, de ha kell legyen komoly. Kedves...hát attól függ kivel milyen helyzetben.

Ne legyen azért beteges, de engem se érdekel ez a téma túlzottan. Páromat pl semmilyen közösségi média nem érdekli.

Egy fű lenyomása ne okozzon már neki gondot, de semmi olyan nincs ami különösen fontos.

Plusz pont, ha ügyes sokmindenben. Párom is perak egy járólapot, betonozta pl az udvart, stb...

Rendetlen se legyen és azért jó ha tud főzni is (tudom ez nőkre vonatkozott).

Alap dolgok az őszinteség, bizalom, hűség (bár én e téren szkeptikus vagyok), kompromisszumkézség, tudjon alkalmaszkodni...

Korrektség is fontos!

N29

2021. jún. 27. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok. Annyi, hogy a függetlenség és az életképesség is fontos nekem nagyon.
2021. jún. 27. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfias kisugárzás, önbizalom, határozottság, önállóság

Legyen magasabb, mint én

Egyetemi végzettség

Magyar, keresztény/keresztény ateista (tehát olyan ateista, aki ünnepli a karácsonyt pl)

Szeressen utazni, beszéljen magabiztosan idegen nyelveket (elég a középfok)

Nem ijed meg a kihívásokról, mer más lenni, mint a többiek

Tisztelt és szeret engem

Humorunk megegyezik

Tudja, hogy mikor beszéljen és mikor nem

Őszinte

23L

2021. jún. 28. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!