Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a három legfontosabb tulajdonság, amitől vonzó számodra valaki?
Hűséges, megértő, önzetlen.
Ezernyi más is kell, de ez az alap.
Türelmes, nyugodt, lelkiismeretes.
(ja, és nem árt ha számomra vonzó)
bocs, nálam a belső nem vonzó, külsőségek szoktak vonzani a belsőségek meg megtartanak.
mi az ami szamámora vonzó egy nőben? egy illat, ami mindig ugyanaz és mindig érezni a közelében közelségét. a haja, ha az arcához megtalálja a hozzá passzoló hajstílust, azért képes vagyok megőrülni. Fenék, nos ez eléggé nyilvánvaló, de számomra fontos, hogy formás legyen, a mérete nem számít csak a formássága.
Humor, intelligencia, egyenes jellem.
Külsőre az ápoltság az első, a többi meg nagyon változó nálam. Az arc fontos, meg az is, hogy ne legyen szélsőségesen elhízott/vékony, bár az utóbbi már lassan nem zavar annyira.
gyengéd > bújós, gondoskodó, aggódó
magabiztos > tántoríthatatlan, egyedi értékrendű, nem hagyja az igazságot
humoros > csipkelődő, felrázó, incselkedő
lányról beszélünk és ez csak három dolog volt de máris tele van ellentmondásokkal..hát igen, ez egy álom és az is marad..nem tudok mit csinálni ha én is ilyen drasztikusan változatos lettem
Külső: Hosszú haj, hosszú vékony nyak, mosolygós arc.
Belső: Szeresse a főztöm, legyen velem kedves és ne legyen képzeletbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!