Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a három legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a három legfontosabb tulajdonság, amitől vonzó számodra valaki?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságok is lehetnek, vagy vegyesen, kinek mi a fontossági sorrend.

2018. dec. 10. 21:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Látom, a többség belső tulajdonságokkal kezdte. :D

Azt hittem, többen fogtok külsővel kezdeni, meglepő fordulat.

Jöhetnek még, mindenkit felpontozok, aki ír! :D

2018. dec. 10. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Pofi, cici, popsi :D
2018. dec. 10. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Ezzel csak az a gond, hogy hiába tökéletes a belső, ha a külső elfogadhatatlan, kiváncsi lennék az itt lévők közül, akik belső tulajdonságot írtak, hogyan vonzódnának egy olyanhoz, aki külsőleg semmien mértékben nem felelne meg.... de tökéletesen leírja, hogy az emberek képesek beleszeretni olyanba, akit még csak nem is láttak, mert jó a belső tulajdonságai, aztán jön a hoppá :))
2018. dec. 10. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
20%

Nőről van szó. Külső: arcforma, szemszín, lábfej szépsége;

Belső: érdekli a világ dolgai, okos, megfelelő mértékben határozott.

2018. dec. 10. 21:57
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

Babaarc,magas,kisportolt ( nem kondis felfujt) . Egyuttmukodesre kepes legyen.

N/36

2018. dec. 11. 00:27
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Érzem, hogy én kellek neki.

Kimutatja az érzéseit, nyíltan kommunikál játszmázás helyett, magas az érzelmi intelligenciája.

Külsőre magas, teltebb alkatú barna szemű, sötéthajú nő.

2018. dec. 11. 06:39
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
Humor, határozottság, figyelmesség.
2018. dec. 11. 08:14
 18/21 A kérdező kommentje:

Első helyezett:

Arc (esetleg egyéni preferenciával)

Második helyezettek:

Humor

Intelligencia

Harmadik helyezettek:

Egyenes jellem

Fenék

Gyengéd/Figyelmes

Haj

Hűséges

Magabiztos/Határozott

Magas

(Akit érdekel a módszertan: mivel a tudatalatti szortíroz, mikor írsz, mindenkitől az első három dolog kerül a listára azok közül, amiket leírt. Azokat is felírtam, amik csak egyszer szerepeltek, ha később több szavazatot kapnak, felkerülhetnek a helyezettekbe. Mindenkit felpontoztam.)

2018. dec. 12. 12:38
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

- Dzsukelség

- Fainság

- Sukárság és rajság holtversenyben.

2018. dec. 12. 13:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem külön kéne venned nemek szerint, mert más a vonzó egy nőben és más a férfiban.

Nő vagyok.

Számomra ami nagyon vonzó egy férfiban, ha magabiztos és kiegyensúlyozott, jó a humora és szereti az állatokat.

Ha nem szereti az állatokat, esélye sincs nálam, bár attól még bejöhet férfiként, akkor se kell.

Külsőre:

Nálam magasabb, viszonylag jóképű, erős, de nem ilyen kockásra gyúrt műkisfiú. Azok a férfiak tetszenek külsőre, akiknek semmit se kell tenni azért, hogy férfias benyomást keltsenek.

Viszont hiába jóképű, lehet tőlem szupermodell is, ha nincs hozzá férfias belső kisugárzás (magabiztos, humoros), akkor egyáltalán nem tud megfogni.

2018. dec. 12. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!