Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy beszélgetés során egy lánynak milyen tulajdonságokat kell látnia egy fiúban ahhoz hogy tetszen neki? Lányok 20 és 35 kor között írjatok!
Humor, magabiztosság, illedelem, tisztelet.
Igényes megjelenés: tiszta ruha, apoltság ( fog, arcszőrzet ha van, körmök, stb), összhang a külsőn.
Az nekem nem számít, hogy magas alacsony, milyen színű a szeme vagy a haja. Azért ne legyen nagyon duci, férfias mackós lehet, de ne 200kg. A többi meg embertől függ kinek mi a vonzó.
Öm, mondjuk mindenkinek más? Nekem a humor fontos(mármint az enyémhez hasonló, ez fontos, hogy értsük egymást ilyen téren), legyen értelmes, bármiről tudjunk beszélgetni, udvarias, magabiztos, de nem nagyképű. Ne akarjon megfojtani a rajongásával, legyen kicsit titokzatos, így sokáig fenn lehet tartani a kezdeti izgalmát a dolognak.
22L
"Természetesen külső"
XD
Szerontetek mennyire esélyes neki? 😃😃
"Sportos vagy átlagos testalkat, szőke haj kék szem, és 175-185 cm magasság. Most konkrétan a páromat írtam le :D"
Érdekes párod lehet.Egyszer sportos egyszer átlagos testalkatú.Néha 175 máskor 185 magas.Konkrétan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!