Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy beszélgetés során egy lánynak milyen tulajdonságokat kell látnia egy fiúban ahhoz hogy tetszen neki? Lányok 20 és 35 kor között írjatok!
Figyelt kérdés
Természetesen külső, de inkább belső tulajdonságokra vagyok kíváncsi . Mik a vonzó tul-ok egy nő számára?2018. máj. 9. 00:11
11/13 anonim válasza:
a friss lehellet, és a stilusos ruha, legyen mindig toppon. haj, köröm, fog
12/13 anonim válasza:
"Sportos vagy átlagos testalkat, szőke haj kék szem, és 175-185 cm magasság. Most konkrétan a páromat írtam le :D"
Te hülye!Pont azt értelmeztem. Ha már dicsekedni akarsz legalább fogalmazni tanulj meg.
13/13 anonim válasza:
Első benyomásra nem tetszett. Külsőre sem volt az én esetem. Túl magabiztos is volt, láthatóan próbálta magát eladni. Úgyhogy feltűnően tartottam vele a 2 lépés távolságot. Aztán valahogy, én is azt éreztem, hogy, ha vele vagyok, nem kell annyira görcsösnek lennem, csak lazán... Elkezdtem én is azt mutatni, hogy tudok pimasz és jófej is lenni. Ez nagyon imponált neki és ez számomra vonzóvá tette őt. Észrevettem, hogy nagyon bejön az illata is. Semmi kölni, csak a bőre. Már alig vártam, hogy újra a közelében lehessek. Ha messziről észrevettem, már teljesen násképp láttam őt. Csak a részletek kötöttek le. Tetszett, ahogy elmosolyodott, a mozdulat, ahogy a napszemüvegét fel, illetve letette. Éreztem az izgalmat a hasamban, ha vele voltam. Tudtam, hogy nekem itt már végem..., belezúgtam teljesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!