Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a nő, akit eljegyeznél? Humoros, intelligens, vonzó nőket kedvelik a férfiak, ha általánosítunk. Mi kell még szerintezek?
Milyen külső belső és anyagi dolgokat(pl. Ne keressen többet nálad) vártok el egy nőtől, akitől később akár gyereket szeretnétek?
Kort is légyszi 😃
milyen érdekes a hűség le maradt de az anyagiak bekerült a lehetőségek közé.
Asszem ma már elég lesz a gyík-ból mert kajak nem a nőktől hanem a kommentektől fogok becsavarodni.
Kedves kérdező az illetőnek fogjon meg a személyisége és legyen hűséges..olyan tűzön vízen át..Az anyagiak nem érdekelnek bááár ha megkeresi a fizetésem 3x akkor nem fogok dolgozni többet :D és nem frusztráció miatt de úgy érzem abból a pénzből bőven még el lennénk még +3 gyerekkel is :D szóval fölösleges..ez persze arra is igaz ha én elérem a saját fizum 3xosát neki se kell.
Olyan nő nincs akit mèg 1X eljegyeznék.
Az első feleségem a rokonság nyomására, a másodikat zsarolás hatására (rá is faragott) jegyeztem el.
Bár ha valaki megdobna pàr milkával (nem csoki), akkor eljátszanám a kedvé
Olyan nő nincs akit mèg 1X eljegyeznék.
Az első feleségem a rokonság nyomására, a másodikat zsarolás hatására (rá is faragott) jegyeztem el.
Bár ha valaki megdobna pàr milkával (nem csoki), akkor eljátszanám a kedvéért. Kiteheti Facebook-ra, Instára stb.
Később úgysem veszem el :)
#5 kommentelő- hogy lehet valaki gyernekien naiv,művelt, okos és zanult is mellette? Kérlek mondj egy példát!
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
A hűségről- dirket nem emeltem ki, de az belső tulajdonág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!