Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok lenne esélye egy nagyon szép, vékony, intelligens és kedves lánynak amennyiben?
Figyelt kérdés
Amennyiben megtudnátok, hogy őt szexuálisan rendszeresen megalázták és ezt többen tudják is, intim fotókat tettek róla közzé az interneten amik még most is megtalálhatóak sok embernél a környezetetekbe? Gondolom csak szexre kellene egy ilyen lány, komoly kapcsolatra semmiképp hiszen nektek is megalázó lenne vele együtt lenni, mivel a környezetetekből is sokat tudják róla ezeket.2017. febr. 8. 13:09
1/20 A kérdező kommentje:
Érdekelne az is szerintetek vajon mekkora esélye van egy ilyen lánynak arra, hogy normális értelmes férfit találjon maga mellé?
2017. febr. 8. 13:11
2/20 anonim válasza:
Most te már eldöntötted egy életre,hogy nem lesz normális kapcsolatod emiatt?Vagy azért HAGYSZ a férfiaknak is némi esélyt? :)
3/20 anonim válasza:
Intelligens lány nem kerül ilyen szituációba. Itt borul a sztori.
4/20 anonim válasza:
Szia.
Engem egyáltalán nem befolyásolna ez negatív irányba. Sokkal több időt adnék mindenre, és nem sietnék el semmit.
Te, erről nem tehetsz, és ne érezd kevesebbnek magad. 30F
5/20 anonim válasza:
rohadtul nem érdekel hogy kiről milyen fényképek vannak kinn, legfeljebb még büszke is vagyok rá. Viszont hogy hagyta magát megalázni az már problémásabb. Mit takar ez?
6/20 anonim válasza:
Ha a lány is a helyén kezeli ezt (nem dramatizálja túl, nem lelkibeteg miatta), akkor engem sem érdekelne.
7/20 anonim válasza:
Nem lenne akadály,,ki vagyok én hogy elitéljek bárkit is?
Az lenne a lényeg hogy a kaocsolatunk jó legyen,nem az hogy mi volt a múltban
8/20 anonim válasza:
Kamasz voltam, amikor kirobbant az excsajok.hu botrány. Ennek már vagy 10 éve. Nem értem, hogy azóta hogy a búbánatos picsäba kerülnek a netre "véletlen" intim fotók... ugyanis a legnagyobb tanulság az volt, hogy egy férfiben nem bízunk annyira, hogy ilyen ütőkártyákat adunk a kezükbe. Ez az intelligenciát, de minimum a tájékozottságot és előrelátást megkérdőjelezi.
10/20 anonim válasza:
Mégis hogy képes egy nő ilyen helyzetbe hozza magát?! Nem gondolkoztál mikor ezt tették veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!