Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, vékony, szép arcú lányként jogosan van igényem jóképű férfira?
Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen.
Na most ha a saját szintemen keresgélek, akkor várhatóan be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe.
Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?
Mindenkinek joga van olyan igényének lenni, amilyet csak akar. Ha az igényednek megfelelő jóképű férfiakat könnyedén összeszeded, akkor valószínűleg megalapozott ez a jogod. Ha nem, ha észre sem vesznek, akkor bár a jogod megvan az elváráshoz, de nincs alapja, és csak magaddal szúrsz ki.
Egyébként egyetértek, az igényein ne adjon lejjebb senki csak azért, hogy legyen _valaki_ az életében, ennek ellenére az ilyen "szintek" meg "jogok" számomra kicsit bután hangzanak. Jobb esetben mindenki azzal jön össze, aki megfelel az igényeinek és vágyainak, és aki esetében ez a megfelelés kölcsönös. Így tehát elég felesleges azon aggódni, hogy most jogos-e vagy sem ez az elvárásod.
Jogosan várod el akkor, hogy csinos, vékony, jóképű legyen, hiszen te is ezeket tudod nyújtani. Más elvárásod azomban nem lehet, mert te csak ezt a 3 dolgot tudod nyújtani. Vannak tök jól kinéző hajléktalanok, munkamániások, pszichopatåk, tömeggyilkosok, no meg csupaszív emberek(ők szoktak foglaltak lenni). Látod? Még válogathatsz is ;)
30/f
Semmi gond az elvárásaiddal, simán kereshetsz hasonló felszínes, helyes férfiakat ;)
Én addignl keresek rendes, értékes belsővel rendelkező férfiakat, a szőke hercegeket megtartzatod magadnak.
23 L
És annak mégis mi értelme, kedves 37%-os?
Ja, hogy nálad az az elv érvényesül, hogy lyuk-lyuk csak a keret más?
Nem lesz túl boldog a párkapcsolatod...
Én egy szóval sem írtam azt, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az a lényeg, hogy jóképű legyen!
Néha olvass a sorok között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!