Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csinos, vékony, szép arcú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, vékony, szép arcú lányként jogosan van igényem jóképű férfira?

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen.

Na most ha a saját szintemen keresgélek, akkor várhatóan be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe.

Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?

2016. nov. 11. 14:54
1 2 3 4 5
 41/48 Dreed ***** válasza:

A kérdésedre a válasz,hogy igen,jogos.

Viszont..

Teljes előítéletek nélkül,tapasztalatból mondom,

Itt gyakorin sok hasonló kérdést láttam már,aztán az idő múlásával,már az volt a kérdés,miért nem találok magamnak egy pasit?

Én azt javaslom,gondold át rendesen,milyen pasit is szeretnél,és vedd figyelembe hogy esetleg vele éled le majd az életed.

Keress bátran olyat aki "jóképű" de a belső tulajdonságára is adj,hiszen egyszer mindenki megöregedik.

Sok sikert!

2016. nov. 11. 18:42
 42/48 anonim ***** válasza:

"Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?"

Miért érdekel számodra vadidegen emberek véleménye, olyanoké, akiktől az égvilágon semmit nem akarsz? Miért akarsz nekik megfelelni?

Tudod, engem is kritizáltak sokan, mert én meg kifejezetten az intelligens, művelt, tanult férfiakhoz vonzódom. Olyan undorral vetették oda az elutasítottak, hogy "akkor keress magadnak egy diplomást!", mintha legalábbis köztörvényes bűnnek számítani egyetemet végezni... Ez RÓLUK szól, és nem rólad! A sértett önbecsülésükről, hogy nem tudják megütni az elvárásaidat. Emiatt viszont érezzék ők rosszul magukat, ne te!

Megjegyzem, azóta már lett egy KÉT diplomás, nagyon széles körű műveltségű, plusz kedves, figyelmes, gondoskodó és jóképű párom. A fröcsögőkről meg azóta se hallottam. Akkor miért is akartam volna lejjebb adni az elvárásaimat, ha én megkaptam, amire vágytam?

2016. nov. 11. 18:57
 43/48 anonim ***** válasza:
Akkor most csinos vagy olyan pálcikóvékony lábú halványsápadt valami vagy?mondjuk ,ha az a csontzsák is vagy akkor sem kell lejebb adjad az igényedet.
2016. nov. 11. 21:19
 44/48 anonim ***** válasza:

"be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe"

Kinek mi köze hozzá, már nem azért. Ne engedd hogy bárki beleszóljon.

2016. nov. 11. 21:46
 45/48 Sunshinedoll ***** válasza:
Arra van igényed, amit akarsz. Aztán vagy összejön, vagy nem.
2016. nov. 12. 14:44
 46/48 anonim ***** válasza:

Olyan buta vagy, mint egy marék molylepke, nem hiszem el... Mi a jó édes életért teszel fel olyan kérdést, amire úgyis tudod a választ és nem bírod elviselni a kritikát?? Okos, izmos, jóképű pasit akarsz? Ámen! Remélem Isten is megsegít, mert ezzel a személyiséggel rohadtul szükséged lesz rá. Ha ilyen szép vagy és okos és házitündér üntyőkeprüntyőke akkor mégis hogyhogy nem olyan körökben mozogsz, ahol a pasik is ilyenek? Mert igen, az ember általában magához hasonló barátokkal veszi körül magát. Jaaa! Vagy lehet, hogy a te szépségedet nem bírja elviselni az emberi faj, ezért magányos remeteként élsz? Ezesetben sajnálom és részvétem... Mondok neked valamit. Nem vagyok hűdegyönyörű, pálcikavékony, magas, amit csak akarsz, de bőven van miből "válogatnom". Eláruljam a titkom? Nem vagyok egy visszataszító diszkriminatív, arrogáns liba, aki a csak a "saját mércéjéhez választ pasit". Ajánlom neked is. Most akciós a módszerem, sőt féláron hangoskönyvet is küldök neked.

Remélem szép napod lesz és magadba nézel egy picit, mert igazán rádfér. 😘

2016. nov. 13. 03:17
 47/48 anonim ***** válasza:

nem értem ezeket a lejjebb adni-kérdéseket.

én mindig olyan férfival voltam, akihez vonzódtam, nagyra tartottam.

különféle anyagi helyzetük, külsejük, végzettségük, társasági életük volt.

nincsenek szintek.

olyat éreztem már viszont, hogy egy nagyon kellemes külsejű, magabiztos férfi úgy viselkedett, érezzem magam megtisztelve, amiért találkozik velem. az ő esetében arról lehetett szó, hogy könnyen talál olyan nőket, akik jól néznek ki, vagy esetleg akiket mutogatni lehet.

a szintezés nálam annyiból áll, hogy amerre az érdeklődésem visz, arra megyek. és ha mást nem érdeklek, akkor kis szomorúsággal odébbállok.

2016. nov. 13. 04:23
 48/48 anonim ***** válasza:
Ha magyar pasit akarsz ilyen paraméterekkel,szinte autisztikus az elvárásod,tehát irreális.10 magyar pasiból egy,ha ennek megfelel.Viszont ha más náció szóba jöhet,ott 80%ban azt is elvárhatod,hogy fel tudjon öltözni normálisan és hogy tudja,milyen haj áll jól neki.Ha inkább a világos hajúakra buksz,akkor pl. az oroszoknak van érzékekük felöltözni,legalábbis több,mint a magyaroknak.Ha a sötétebb haj is szóba jöhet,a spanyolokat csak ajánlani tudom.Vagy olyan franciát,akiben van némi keveredés,azok helyesek,általában.
2016. nov. 27. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!