Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csinos, vékony, szép arcú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, vékony, szép arcú lányként jogosan van igényem jóképű férfira?

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen.

Na most ha a saját szintemen keresgélek, akkor várhatóan be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe.

Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?

2016. nov. 11. 14:54
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki azt csinál amit akar:)

Lehet igényed, de lehet hogy azon a szinten meg te nem felelsz meg senkinek mert te vagy nagyon sekélyes, vagy aki épp neked tetszik az lesz nagyon felszínes... de ha ez téged nem érdekel:)

2016. nov. 11. 15:56
 12/48 A kérdező kommentje:

Értem, szóval sekélyes mindenki, akinek igénye van olyanra, akihez vonzódni tud.

Köszönjük ezt az egyetemes megállapítást! :)

Nem is értem miért vagytok egyedül...

2016. nov. 11. 16:02
 13/48 anonim ***** válasza:
36%

Csinos vékony szép arcú és felszínes csaj vagy így megérdemled a csinos izmos jóképű és felszínes srácokat.

Mi itt a kérdés?

Csak így tovább.

2016. nov. 11. 16:05
 14/48 anonim ***** válasza:
58%
Elolvastam, és százalékba ne köss bele, a feminista hordának köszönhetem amikor írhatok jót vagy rosszat, már lepontozás. Rólad meg..... ,,Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen. " Nem kell mindenkinek mindent elhinni. ,,Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?" Te amit írtál le rí rólad, hogy te most vagy egy szép nő, akkor lehet bármennyire intelligens, gazdag, normális belsőleg, de átlagos ezért te nem fogsz esélyt adni neki. Nem lenne amiatt normális párkapcsolatom meg lyuk lyuk mert belsőt figyelem inkább pfff, mert attól neked lenne jó párkapcsolatod, ha például férfi agresszív ? Vagy ha hűtlen ? És sorolhatnám, de jó külseje ezért ő a tökély. Nem vagy te egy okos ember, de ez látszik is, leírsz valamit és saját mondani valódat nem bírod értelmezni.
2016. nov. 11. 16:05
 15/48 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h miert kell ebbol kabinet ekrdest csinalni???!! En is magas, vekony, csinos no vagyok - legalabbis a legtobb ember szerint - szinte kivetel nelkul az igenyeimnek megfelelo ferfiakkal volt dolgom, de ezt nem kotottem senkinek az orrara es nem beszeltem meg ilyen szinten a barataimmal.

Egyebkent is, a szepseg es az igenyesseg is relativ. Szoval en mondjuk hiaba jartam egy szamomra gorog istennek kinezo modell sraccal, a baratnomnek pl nem jott be, m neki nem az ilyen tipusu pasik tetszenek. Mindenkinek mas a tokeletes, ugyh nem ertem, mit kell ezen ilyen szinten problemazni?

Tudom, sok pasi van, aki a szinjenel feljebb keresgel es amikor visszautasitjak oket, akkor meg nekik all feljebb. De ezekkel nem kell foglalkozni, hanem rovid uton leepiteni.

2016. nov. 11. 16:07
 16/48 anonim ***** válasza:
,,Nem is értem miért vagytok egyedül..." Azért mert ez a női eszme elterjedt, hogy irreális igényeket kell átugrani, és azt várjátok el, hogy változtassak amin nem lehet külsőn! Most komolyan ez határozza meg az ember értékét ? Szánalmas -.-"
2016. nov. 11. 16:09
 17/48 A kérdező kommentje:

14-es, elnézést, de a sok lepontozás eredménye a %-od, ami valljuk be őszintén elég árulkodó jel.

Sejthettem volna, hogy innen fúj a szél és fel vagy háborodva, amiért pl. téged sosem választanálak.

Igazából nem is a külsőddel van a baj, hanem az irigy és rosszindulatú személyiségeddel.

Talán ha ezen változtatnál nagyobb sikered lenne a nőknél...

2016. nov. 11. 16:12
 18/48 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen igényeid vannak. Ebben a témában meg nincs olyan, hogy "jogos, nem jogos", tekintve, hogy senkinek semmi köze a magánéletedhez.
2016. nov. 11. 16:13
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy egyedül mert senkinek nem kell egy ilyen stílusú nő... még anonim is irritál a flegma stílusod és gondolom a való életben sem lehetsz más. Sajnos ehhez meg nagyon jól kell kinézni hogy ideig óráig valaki tolerálja.

Amúgy meg ha neked megfelelne valaki és te is neki nem lenne itt a kérdés... de nyilván neked nem felel meg senki vagy aki neked megfelel annak meg te nem vagy külső vagy belső gondok miatt:)

Ergó mindenképp zsákutcában vagy... Lehet hogy nagyok az igényeid a semmire, vagy belül vagy olyan mint egy nem mondom mi amit jobb elkerülni:)

2016. nov. 11. 16:14
 20/48 anonim ***** válasza:
Oh te hatalmas minden tudod, ha már úgy elítélsz, hogy soha életben nem beszéltél velem egy mondatot se és kitaláltad, hogy én milyen személyiség lehetek. Áruld már el, hogy nyerhetek ötös lottón :D, vagy ilyesmi. Én se ítélek el ezért csak véleményt alkottam, de most komolyan kajak külső határozza meg ? És egyébként is sok nő mondott már külsőmről véleményt és nem mondták azt, hogy csúnya vagyok, hanem azt hogy arcom gyönyörű akkor mire legyek irigy? Csak tudod férfin nem csak külső számít hanem a belső is. Én meg nem vagyok úgy viselkedni egy nővel, hogy elnyomjam és lekezelő legyek, mert nem ez a személyiség vagyok és ez már nem férfias.... de attól még erre azt mondom, hogy igen is most csak külső ér mindent ? Figyelj én nem vitázni akarok veled, de te és női társaid ami a százalékom is bizonyítja nem tudja kritikát elfogadni :* :Đ, és még egy kéz láb érvelést se bírtok leírni, hogy ezért pontoztalak le, úristen ez kritikát vagy véleményt formál, A SZ*MÉT. Figyelj kérdező, ne akarj már úgy elítélni, hogy nem ismersz, tudom hogy női logika ezt diktálja de ne az ösztön vezéreljen :)
2016. nov. 11. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!