Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, vékony, szép arcú lányként jogosan van igényem jóképű férfira?
Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen.
Na most ha a saját szintemen keresgélek, akkor várhatóan be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe.
Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?
Szerintem mindenki azt csinál amit akar:)
Lehet igényed, de lehet hogy azon a szinten meg te nem felelsz meg senkinek mert te vagy nagyon sekélyes, vagy aki épp neked tetszik az lesz nagyon felszínes... de ha ez téged nem érdekel:)
Értem, szóval sekélyes mindenki, akinek igénye van olyanra, akihez vonzódni tud.
Köszönjük ezt az egyetemes megállapítást! :)
Nem is értem miért vagytok egyedül...
Csinos vékony szép arcú és felszínes csaj vagy így megérdemled a csinos izmos jóképű és felszínes srácokat.
Mi itt a kérdés?
Csak így tovább.
Nem tudom, h miert kell ebbol kabinet ekrdest csinalni???!! En is magas, vekony, csinos no vagyok - legalabbis a legtobb ember szerint - szinte kivetel nelkul az igenyeimnek megfelelo ferfiakkal volt dolgom, de ezt nem kotottem senkinek az orrara es nem beszeltem meg ilyen szinten a barataimmal.
Egyebkent is, a szepseg es az igenyesseg is relativ. Szoval en mondjuk hiaba jartam egy szamomra gorog istennek kinezo modell sraccal, a baratnomnek pl nem jott be, m neki nem az ilyen tipusu pasik tetszenek. Mindenkinek mas a tokeletes, ugyh nem ertem, mit kell ezen ilyen szinten problemazni?
Tudom, sok pasi van, aki a szinjenel feljebb keresgel es amikor visszautasitjak oket, akkor meg nekik all feljebb. De ezekkel nem kell foglalkozni, hanem rovid uton leepiteni.
14-es, elnézést, de a sok lepontozás eredménye a %-od, ami valljuk be őszintén elég árulkodó jel.
Sejthettem volna, hogy innen fúj a szél és fel vagy háborodva, amiért pl. téged sosem választanálak.
Igazából nem is a külsőddel van a baj, hanem az irigy és rosszindulatú személyiségeddel.
Talán ha ezen változtatnál nagyobb sikered lenne a nőknél...
Azért vagy egyedül mert senkinek nem kell egy ilyen stílusú nő... még anonim is irritál a flegma stílusod és gondolom a való életben sem lehetsz más. Sajnos ehhez meg nagyon jól kell kinézni hogy ideig óráig valaki tolerálja.
Amúgy meg ha neked megfelelne valaki és te is neki nem lenne itt a kérdés... de nyilván neked nem felel meg senki vagy aki neked megfelel annak meg te nem vagy külső vagy belső gondok miatt:)
Ergó mindenképp zsákutcában vagy... Lehet hogy nagyok az igényeid a semmire, vagy belül vagy olyan mint egy nem mondom mi amit jobb elkerülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!