Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, vékony, szép arcú lányként jogosan van igényem jóképű férfira?
Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjéhez mérten keresgéljen.
Na most ha a saját szintemen keresgélek, akkor várhatóan be fog támadni mindenki, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat miért nem veszem figyelembe.
Miért baj az, ha nem adom lejjebb az igényeimet?
33-as, végre egy értelmes visszakérdezés.
Tudok főzni, nem mellékesen elég jól, mivel már régóta megtanítottak rá, házias vagyok, nem áll tőlem messze a takarítás sem.
Jól fizető szakmám van, szóval még eltartani sem kell.
Szeretek tudományos témákban búvárkodni, sokfelé kiterjed az érdeklődési köröm.
Nem hiszem, hogy ennél több kell.
:DDDDDDDDDD
akkor miért itt kérdezgeted, hogy van-e jogod hozzá.
Sok sikert
Mivel látom, hogy annyira fel vannak háborodva, bátorkodtam megkérdezni, hogy miért is ennyire elítélendő dolog ez?
De már látom, hogy egyesekből csak az irigység beszél.
Én csak azt nem értem, hogy attól, hogy leírt EGY szempontot, ami számára lényeges, és ami egyébként a gyakoris kérdések közé tökéletesen beleillik, mégis miért lesz egyből felszínes és sekélyes és ostoba? Mindig megy itt a duma, hogy csak azt várd el, amit te is nyújtani tudsz, ha ő jó megjelenésű, akkor most miért háborodik fel azon valaki, ha ő is jó megjelenésű párt keres?
Az meg, hogy a jóképű egyenlő lenne a tökéletessel, egyenesen röhejes :D Elég szomorú, hogy sok, külsejében hátrányos helyzetű uraságnak ez a kettő már összekapcsolódik a fejében, mintha csak és kizárólag a külső határozná meg az embert.
Egyébként én írtam az első választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!