Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A nők számára általában mi a legfontosabb tulajdonság egy férfiben az alábbiak közül?
Fontos, hogy nem a saját véleményedre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy szerinted MÁS NŐK mit tartanak fontosnak? (pl. barátnőid, ismerőseid, stb.)
Kérem, csak nők válaszoljanak.
Csak egy opció választható, próbáljátok meg a legfontosabbat kiválasztani.
#1 A kérdés, hogy melyik a LEGFONTOSABB. Ha szerinted több is fontos, akkor az, amelyikből szerinted a legkevesebbet engednének a nők. Ha több legfontosabb is van, akkor lehet nyugodtan az utolsó opciót választani.
És még egyszer: Nem a ti személyes véleményetek érdekel, hanem hogy szerintetek a nők úgy általában mit választanának.
Ennek mi értelme? Ilyet soha nem kérdeztem meg egy barátnőmtől sem.
Mehetnél edzeni, tanulni, ehelyett ilyet baromságokat csinálsz.
Sajnálom, csak a saját véleményemet tudom beírni. Fogalmam sincs, hogy más nők erről mit gondolnak, mivel nem erről szoktunk beszélgetni.
Elsőre az intelligenciát mondtam volna, de igazából fontosabb, hogy egyenes legyen és megbízható. Szeretem, ha valaki szellemi partnerem, de ha emberileg nulla, akkor biztosan nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!