Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, melyek a legfontosabb tulajdonságok egy férfiban párkeresés során?
1 - Legyen határozott, alfa jellemű
2 - Legyen kedves, odaadó
3 - Legyen sportos testalkatú
4 - Legyen diplomája
5 - Legyen egy jól fizető állása
6 - Legyen nagyvonalú (pl. fizesse a nyaralás rádeső részét vagy egy ruha vásárláskor vegyen neked ruhát/kat)
7 - Legyen saját lakása és autója
8 - Legyen legalább 180cm magas
9 - Egyéb: írjátok le
2., 3., 5., 6., 7.
A többi nekem nem számít.
1(határozott legyen, ne "alfa jellem"),2,5,6,7
Ha minimum 175 cm, az is elég nekem.
Egyéb: Azonos humorérzék, ez jutott eszembe azonnal a kérdés megnyitása előtt, nem ezek amiket felsoroltál.
A példáidból a határozottság, de erre a tipikus alfaságra csak a csávók izgulnak egymás között. Velem ne játszon dominanciaharcot, határozottság alatt azt értem pl, ha rá akar tukmálni egy ügyintéző ilyen-olyan szarokat amikre semmi szüksége, akkor tudja lekoptatni, munkahelyen merjen kiállni magáért, ne pedig rángatható bábu legyen, ne itt-ott olvasott dolgoknak akarjon megfelelni, hanem legyen kritikus gondolkodása, stb.
Testalkat: Kb onnantól mindenféle szokott tetszeni, hogy nem egy elfolyó, tokás massza az ember, nem a kigyúrt kockahas a “rajtengedély”. Az arc fontosabb, szép szemek, ápolt bőr, ha van borosta, szakáll, az is ápolt, nem ilyen retkes büdös ami csak nő a vakvilágba.
Nagyvonalú legyen, igen, de én is az vagyok, ha ő fizet valamit, legközelebb én is fogok mást. (Azt hótcikinek érzem, amikor felezgetni kell a kasszánál, plusz én nem használok kp-t szóval nincs is miből kiapróznom a felét, úgyhogy csak olyan van, hogy valamelyikünk áll mindent.) Azt utálom viszont, aki semmire nem hajlandó költeni, volt olyan exem akivel egyszer nem mentünk sehova mert a saját részére is sajnálta a pénzt mert nyaralni baromság, minek menni bárhova, pénzkidobás, az ilyen szobapenészeket nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!