Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindeki párja alszik munka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindeki párja alszik munka után, ha 5-6 órát alszik?

Figyelt kérdés

aug. 16. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, az számára sok idő, sokszor úgy megy de.re, hogy előtte 0-2 órát alszik, akkor igen (5kor megy el és 19re ér haza)
aug. 16. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Ebben a melegben szerintem legszívesebben mindenki csak az ágyban fetrengene.

Sajnos, jelenleg nekem nincs munkám, a "kötelező" feladatokat kivéve (mosogatás, főzés, mosás stb) ki sem mászok az ágyból.

aug. 16. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
12: Nem mindenki... :-)
aug. 19. 12:51
 14/16 Meton ***** válasza:
Napi 3-4 óra alvás elég. Nem frissül fel tőle az ember, de 8 órát ki tud dolgozni. Néha be szoktak iktatni egy hat órás pihenőt, mert a rövid alvás után dolgozni ugyan lehet, de mindenki ellenség lesz. Szerencsére, ha nem beszélnek hozzám, nincs baj. Aztán hétvégén úgyis lehet pihenni eleget. Az a gond, hogy aludnék többet, de annyi mindent meg akarok csinálni és hát az internetet is folyamatosan gyúrom, így ritkán jön össze 6 óra alvás.
aug. 22. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 7 óra a megszokott alvásidőm, de ma hat órányi alvás után kidobott a vánkos és még most se vagyok álmos. Akkor szoktam napközben elálmosodni, ha kb. 5-6 óránál kevesebbet sikerült aludnom. Maximum kilenc órát szoktam egyhuzamban, de akkor előző éjjel kevesebbet aludtam. Kivéve, ha az előző éjjel egyáltalán nem sikerült, na akkor utána egyszer majdnem 12-t aludtam egyhuzamban.
aug. 23. 01:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem 5-6 óra alvás nem elég. 8-9 a normális, annál kevesebbel fáradt fejfájós vagyok és muszáj ledőlni délután.
aug. 24. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!