Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőként mennyi nettó fizut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mennyi nettó fizut teszel bele a kapcsolatba havonta?

Figyelt kérdés

jún. 13. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Semennyit, de párom se.
jún. 13. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
430k (párom 350-400 között)
jún. 13. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Hogyhogy a kapcsolatba?

Ha a megélhetésre gondolsz, kb a fizum 75%-át.

Ha ilyen romantikus vacsora, ajándék stb, akkor az havonta olyan 20-30 ezer Ft kb. A párom azért többet, mert sokszor vesz nekem virágot, ami mostmár nagyon drága, mozi, színházjegyet. Probálom azért viszonozni apróságokkal, de tény h 4-szer annyit keres mint én, tehát nincs is értelme ebben versenyezni.

jún. 13. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

510 a nettóm, de nem teljesen értem, hogy mire gondolsz az alatt, hogy "beletenni a kapcsolatba".

Minden proginak / fogyasztásnak fizetem a felét, de nem élünk együtt, így ezen kívül nincs mit "beletegyek". Vagy hát na, karácsonyi, szülinapi ajándékra költök még ezen kívül, de ennyi.

Ha együtt élnénk, én azt preferálnám, hogy a fizunk X%-át bedobjuk a közösbe (albi, közös kiadások, közös megtakarítás), a többivel pedig mi önállóan rendelkezünk.

jún. 13. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
#2 vagyok, mivel mi mindkettőnk bevételét közösként értelmezzük ezért azt írtam. De amúgy egyikünk se költi közös dolgokra a fizu 100%-át.
jún. 13. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Nettó 620 (br.933)
jún. 13. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha szükséges, akkor a teljes fizum (nettó 510). Közös élet, közös hitel, közös gyerekek, máshogy el sem tudnám képzelni. De azért nem kell minden hónapban az összes fizetésem beönteni a közösbe, na meg szoktam belőle vásárolni a gyerekeknek, magamnak, ajándékok ide-oda, szóval vannak költések, amik nem színtisztán a kapcsolatba mennek. Gyerekek előtt is így volt, akkor még kevesebbet is kerestem, de akkor is ha kellett, mindent beöntöttem a közösbe. Mert albérlet volt még, mert nyaralni mentünk, mert kerek szülinapja volt a páromnak, mert meglepi kirándulást szerveztem, mert akármi. Sosem tettem limitet arra, hogy mennyit adok a közösbe.
jún. 13. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
435 nettó a fizum plusz ki van adva a lakásom is, kb 600k a havi bevételem, de nem kell az egészet "beletegyem" a közösbe. A bérleti díj, rezsi, kaja stb dolgokat fizetjük közös kasszából, az összes többi pénz mindenkinek a sajátja.
jún. 13. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Az én pénzemhez semmi köze a pasinak azért keresek pénzt, hogy megtudjak élni önállóan úgy, hogy ne kelljen függenem a másiktól. De a pasi azért keressen minimum nettó 600et és legyen saját kocsija és/vagy ingatlanja hitelmentesen 30 alatt. Ha ezeket én elértem neki is illene hozni ezt a szintet amennyiben ezeket nem tudja teljesíteni akkor egy életképtelen szemétkupac.
jún. 13. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Közös kasszán vagyunk, így az egész bevételemet, 630k-t.
jún. 14. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!