Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi nettó bért vársz el minimum a nőtől akivel kapcsolatba kezdenél?
Figyelt kérdés
150 ezer
200
300
350
400
450
500
600
700
800
Több 800 nál.
2024. máj. 14. 14:47
1/18 anonim válasza:
Tudjon venni magának egy gombóc fagyit
2/18 anonim válasza:
Semennyit. Minnel tobb annal jobb, de ha eppen semmit se tud hazahozni akkor se gond. Nem ez alapjan valasztok.
3/18 anonim válasza:
Nem a bér a legfontosabb - de talán ezzel újat mondok.
4/18 anonim válasza:
Sose volt szempont 🤷 mikor megismerkedtem a nővel, épp munkanélküli voltam, ő meg 160 nettó körül mozgott... na bumm...változtattunk ezen. Ennyi.
5/18 anonim válasza:
Csomó hozzászólás eltűnt ? Érdekes
6/18 anonim válasza:
Számomra nem lenne probléma ha a nő tartana el engem. 800+
7/18 anonim válasza:
Csak az orbány récsöl lehet a csajom.
8/18 anonim válasza:
Nem szempont, az a lényeg, hogy önellátó legyen és ne tőlem várja a támogatást.
9/18 anonim válasza:
A férfiak nagyon nagy részénél abszolút nem szempont ez
Legyen fizetett munkája, kb. ennyi az "elvárás"
10/18 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy ez,hogy mennyi nettó bért várók el egy nőtől...ez akkora egy f@szság
Mi van akkor,ha tök jól keres,de mondjuk szó szerint úszik az adósságokban?
Vagy mi van akkor ha jó keres,de mondjuk a szüleit támogatnia kell anyagiakkal?
Vagy mondjuk ápolót kell fogadnia a szülei mellé mert már olyan szinten betegek.
Ezekben az esetekben hiába keres jól a nő,de lehet hónap végére egy gombóc fagyira nem jut pénze.
És akkor a végtelenségig sorolhatnám.
Én nem a keresete alapján szoktam párt választani,vannak annál sokkal fontosabb tényezők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!