Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi nettó bért vársz el minimum a nőtől akivel kapcsolatba kezdenél?
Figyelt kérdés
150 ezer
200
300
350
400
450
500
600
700
800
Több 800 nál.
2024. máj. 14. 14:47
11/18 anonim válasza:
Semmit sem, mert nem így indulunk neki kapcsolatnak!
Egyébként mindent megteremtek, de például kis gombóc fagyiért én sem adok ki 400 Forint felett! Másfél adagért is 500-ig vagyok hajlandó.
35/F
12/18 anonim válasza:
Lehet munkanélküli is. 12 évvel ezelőtt munkanélküliként én vittem sütit páromnak, bár az még más világ volt. Akkor k.b. megtehettük, hogy 4 éven át munkanélküli voltam. Most nem tudnánk megtenni.
13/18 anonim válasza:
"ő meg 160 nettó körül mozgott... na bumm...változtattunk ezen. Ennyi"
Mármint ő változtatott, nem ti.
14/18 anonim válasza:
A saját szintemet, 500-600 ezret, nem kellenek élősködők.
15/18 anonim válasza:
Azt várom el, hogy ne szórja a pénzt. Nem kell mindenkinek borravalót adni, nem kell minden szirszart megvenni és akkor havi 400-ból szerényen meg lehet élni. Ha közös a háztartás, akkor a rezsi egy része is megoszlik. Két ember havi 7-800 ezer nettóból normális életet tud élni, de persze nincs új autó, turizni kell, és nincs külföldi nyaralgatás félmillióért.
17/18 anonim válasza:
ostorral verném, ameddig négy misit nem keres havonta.
18/18 anonim válasza:
Lényegtelen, ne rajtam élősködjön, tudja fizetni a közös programoknál a részét. Hozzáteszem én alapvetően NEM szeretem a drága programokat. BÁr mondjuk manapság már egy fagyizás is kißaszott drága.
Anno exemmel szinte mindig fagyiztunk, moziztunk, kirándultunk (ez is pénzbe kerül azért)...
Ja és a legfontosabb, hogy ne várjon el a sajátjánál magasabb anyagi szintet, életszinvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!