Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyanús ez a nő, hogy akarna valamit a páromtól?
Van egy kedvenc kis beülős helyünk, ahova a párommal hol kettesben, hol a barátainkkal szoktunk elmenni. Az egyik pultoslány nagyon ellenszenves, mert látom hogyan néz a páromra, vicceskedve beszólogatnak egymásnak. Már többször mondtam a páromnak, hogy ez zavar engem de szerinte felfújom csak, sehogy nem néz rá a csaj.
Legutóbbi alkalommal egy másik lánnyal otthagytuk az egész társaságot mert a párom megivott pár felest (ritkán iszik), meg rábeszélte a pultoscsajt is, hogy igyon vele egyet. Mi hiába ültünk kint a teraszon, a párommal bent folyamatosan csicsergett a csaj meg cukkolta. Így elegem lett és hazamentem a másik lánnyal.
Párommal ezt megbeszéltük később és legközelebb amikor összefutottunk a pultoscsajjal éreztem, hogy sokszor furcsán néz. Amikor a párom nem volt mellettem a csaj odajött hozzám, mondta hogy látja csúnyán nézek rá és biztos haragszom rá, de nincs rá okom mert neki sosem kellene foglalt pasi, az én párom se, akkor sem ha szingli lenne. Erre nem igazán szóltam, aztán még azt mondta hogy arról meg nem tehet hogy a párom megd*gná. Tényleg lefagytam kicsit és csöndben voltam, a csaj meg megfordult és otthagyott.
A páromnak még nem mondtam el.
Mit gondoltok a pultoscsajról? Szerintem jogosan van rossz érzésem vele kapcsolatban.
Zavaros a történet eléggé, de tényleg gyanús is egyben!
Ha már lefeküdne a párod a pultos hölgyeménnyel, akkor tényleg gond van! (Hasonlóképpen vagyok én is a mostani kapcsolatommal, de...)
Szóval legyél résen! Párkapcsolatokról szóló szakirodalmi témájú könyvek segíthetnek. Akár könyvtárból kölcsönözve, ha elmúlt a nyári szünet.
Szerintem az a furcsa, hogy te a pultos csajra fújsz, és nem a pasidra. Az egyik egy idegen ember, akihez semmi közöd, a másik pedig elvileg a társad, akiben megbízol és akivel közös életet tervezel. Ennek ellenére, ő nem veszi figyelembe azt az érzelmi (teljesen jogos) igényedet, hogy neked ez rosszul esik. (És igen itt nem az a lényeg, hogy flörtölnek-e, hanem hogy te nem érzed magadat biztonságban és ő ezt teljesen leszarja.
Szerintem jogosan van rossz érzésed, a fasziddal kapcsolatban. A lány vagy csak flörtöl, ami nem bűn, vagy pedig csak szeretne borravalót, ami a munkájából adódóan szintén érthető. De ha bármi történne is köztük, ő nem csalna meg senkit, a pasid viszont megcsalna téged. Téged csak a barátod bánt, a lány nem igazán, szóval talán így kellene erre tekinteni.
Szerintem benne lenne a buliban a kiscsaj. Mivel látja, tudja, hogy a párod megdugná de mégis iszik vele egy kört, elüldögél vele amikor ti kinn vagytok a teraszon... Szóval ha zavarná a helyzet akkor simán lepattintja a pasit, ne is lehessen még feltételezni sem, hogy valamit akarna tőle, főleg ha látja, hogy te is érzékeled dolgot. Akkor szólok a pasinak, hogy legyen szíves hagyjon békén, hisz itt a felesége, ráadásul ne értse félre a kedvességem mert mint pasi nem kell.
Ezeket ő nem teszi meg, inkább hagyja, hogy rossz szemmel nézz rá és esetleg konfliktusba keveredjetek holott ha tényleg nem kell a pasi akkor nagyon egyszerű lenne a megoldás.
6
A kérdező nem keveredik konfliktusba mert beszari.
8
A csajra nem is mer fújni, csak anonim az interneten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!