Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanus ez? Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ha a párod egyfolytaban a gyerek témával jon? Mondtam neki,hogy várjunk,előbb el kell vennie feleségül stb... erre két hét múlva ad egy gyűrűt ...dehát akkor is azt mondtam neki,hogy várjunk meg ezzel...nem kell kapkodni, ( 1 hónapos kapcsolat) erre megsértődött. Majd 3 hét múlva kidobott, mert hogy én nem gondolom vele a jovot, nem is értjük meg egymást, veszekszunk is, plusz most megismert valakit,akivel elment randizni is.2020. aug. 10. 00:02
2/19 anonim válasza:
Lehet csak indokot keresett, hogy le tudjon lépni, te meg beleestél a csapdába. Akivel ennyire nincsenek egyensúlyba a vágyak, tervek akkor jobb ha más ember után néznek. Nem rossz indulatból, de tényleg. Majd jön a megfelelő ember.
3/19 anonim válasza:
A véleményem, hogy hülye vagy, ha ezen komolyan egy percig is gondolkodnod kell. Aki 1 hónap után gyereket akar, az nem normális.
4/19 A kérdező kommentje:
Másfél évet jartunk már amúgy 2016-2018ig kb. És most újra megkeresett....
2020. aug. 10. 00:20
5/19 anonim válasza:
Akkor ha azt mondjuk nem normális , neked jobb lesz?
6/19 anonim válasza:
Az, hogy két éve jártatok az feltételezi, hogy ismered, de ennyi idő alatt változhattatok is sokat, illetve nem véletlenül szakítottatok.. Senki értelmes ember ebbe így nem ugrana bele, az meg csak hab a tortán, hogy kidobott és ilyen elsöprő lelkesedés után már randizgat.
Felejtsd el, biztos, hogy valami gond van nála a toronyban!
7/19 anonim válasza:
Ez nem normális,hiába voltatok együtt régen azért ne hogy már 1 hónap után gyereket kell csinálni,főleg hogy te nem is akarod még, szerintem ezt a kapcsolatot inkább felejtsd el és lépj tovább,ki ő a főnököd?
9/19 anonim válasza:
Hogy volt másfél éves a kapcsolat, amikor azt írtad, hogy egy hónap után kérte meg a kezed majd rá 3 hétre kidobott?
10/19 A kérdező kommentje:
Régebben jartunk másfél évet, aztán kidobott. Így volt két év szünet. Majd vissza konyorogte magat. És akkor jartunk újból, egy hónap múlva kérte meg a kezem, de előbb a gyerek témával nyaggatott 2 hét járás után már...mondtam neki ez nem így megy, én előbb férjhez megyek aztán gyerek.
2020. aug. 10. 08:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!