Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem gyanus ez? Mi erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanus ez? Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ha a párod egyfolytaban a gyerek témával jon? Mondtam neki,hogy várjunk,előbb el kell vennie feleségül stb... erre két hét múlva ad egy gyűrűt ...dehát akkor is azt mondtam neki,hogy várjunk meg ezzel...nem kell kapkodni, ( 1 hónapos kapcsolat) erre megsértődött. Majd 3 hét múlva kidobott, mert hogy én nem gondolom vele a jovot, nem is értjük meg egymást, veszekszunk is, plusz most megismert valakit,akivel elment randizni is.
2020. aug. 10. 00:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem kéne erőltetni,csak egy jó tanács.

Te hogyan gondolod kérdező?

Lesz ennek a kapcsolatnak folytatása?

2020. aug. 10. 08:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kiírtad már ezt a kérdést egyszer (többször) nem? Ott is leírta kb mindenki, hogy veled is baj van, ha ezen tényleg képes vagy gondolkozni. Azóta is ezen rágódsz?
2020. aug. 10. 08:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki, és nem gondolom, hogy lesz folytatása. Mivel egy másik nővel van most, szakítás után egy nappal...
2020. aug. 10. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Sajnállak,lépj túl rajta,tarts ki,szívesen el vinnélek most egy kicsit ki kapcsolódni és ennénk egy finomat közben meg hallgatnálak,tudom és érzem is erre semmi lehetőség de ahogy a múltban is ezt is sikerül átvészelni.
2020. aug. 10. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

2 hét után gyerek.

A csávónak nincs ki a négy kereke,vagy "mesélj még!!"

2020. aug. 10. 11:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok mi lett volna, ő új csajhoz akar menni,én meg terhes lennék...na akkor egy gyerekkel a nyakamban itt maradok a sz.rban.
2020. aug. 10. 11:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülj hogy megszabadultál tőle!!

Sajnos majd valaki ráfázik így is vele,mert ez nagyon meredek !!

Holnapután már a harmadiktol akar majd gyereket!!

2020. aug. 10. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az alapján hogy máris új csaj van a láthatáron teljesen egyértelmű, hogy neki csak gyerek kell, nem te. Az meg hogy ehhez még a lánykérést is felhasználta manipulációként elég szégyenletes dolog. Ez a pasi egy barom, felejtsd el. :)
2020. aug. 10. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Tégy egy szívességet magadnak és ne állj ezzel az alakkal többet szóba. Becsüld magad annyira, hogy nem leszel a lábtörlője, akihez mindig visszakulloghat, ha épp olyanja van. Már kétszer kidobott, mégis mit vársz? Visszakönyörgi magát újra és leszel olyan buta, hogy újrakezded vele, aztán majd megint hintába rak, esetleg egy gyerekkel a nyakadon? Legyen már egy kis józan eszed és ne trvezz vele semmitz a jövőben, sőt az lenne a legjobb, ha minden kapcsolatot megszakítanál vele. Egy ilyen alakkal a házasság sem garancia semmire, ha gondod van az önértékeléseddel, vagy valami más probléma van esetleg a háttérben, fordulj szakemberhez és tedd rnedbe magad, különben mindig az ilyen nyomorultakat fogod bevonzani.
2020. aug. 10. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!