Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha úgy reagál egy nő sztorijár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy reagál egy nő sztorijára, hogy "szép a szemed" az már több mint gyanús?

Figyelt kérdés

És még több más sztorira is reagált, amit vissza is vont, unsentként jelenik meg. A csaj egyre sem válaszolt, de láttam, hogy a párom több sztorira reagált, de csak a fent említett egy volt még látható.

Igen, kvra szégyellem, hogy bele néztem, ő nem tud róla, én még nem említettem, de megvolt rá az okom, tudjátok amikor, elkezd az a női megérzés ott kattogni, hát ez miatt néztem bele. Tudom, hogy elsősorban nem az a lényeg, hogy szerintetek ez mennyire helyes vagy nem, hanem, hogy nekem ez belefér-e. De ezt egyszerűen nem tudom eldönteni, rákérdezni nem merek, bármikor vitába keveredünk mindig ő nyer, mindig neki van igaza, még akkor is amikor tudom, hogy nekem van és ő tévedett, még akkor is eléri, hogy én legyek a hibás. Sosem kért még bocsánatot tőlem, semmiért. És ha mindez nem lenne elég, kerülgető szavakkal mindig lekicsinyel. Egy éve vagyunk együtt, 2 hónapja össze költöztünk. Kétségbeesett vagyok egyszerűen már ki se merem mondani ami bánt, mert mindig én jövök ki rosszul. És nagyon aggódom, mert van egy 5 éves kisfiam is, aki már nagyon megszerette ezt az embert akárcsak én. És nem dönthetek csak úgy egyik napról a másikra, hogy csak úgy hátra hagyok még egy embert az életünkből. Nem szeretném annak kitenni őt, hogy az emberek ki be sétálnak az életemben, és valószínűleg ha itt is elbukok inkább maradok egyedül. Az apjától is nehéz volt elmenekülni, ő bántott sokat fizikailag, alig sikerült kilépni. És most amikor végre azt hittem találtam egy jó embert, mellette egy utolsó szerencsétlennek érzem magam. Már nem vagyok a régi önmagam. Nem is ismerek magamra sem. Ne haragudjatok hogy ilyen hosszúra sikerült, csak muszáj kifujnom magam,nincs akinek elmondanom és úgy érzem megfulladok.

2022. nov. 27. 22:21
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy amikor megismertem maga volt a tökély, külsőre ő sem egy modell, de számomra nem létezett nála helyesebb férfi, figyelmes volt, csak úgy áradt belőle a szeretet, mindenkit lenyűgözött a családból, és ez még mai napig is így van, ha elmondanám nekik, hogy milyen (lett) el sem hinnék, egyszerűen azzal jönnek, hogy mekkora egy mázlista vagyok, hiszen segítőkész, karizmatikus, családcentrikus, és még persze sikeres is, és nagyon megnyerő.
2022. nov. 27. 22:27
 2/29 anonim ***** válasza:
94%

Hát mivel nem egyeztek és nem kezel egyenrangú félként igen gyanús.

Őszinte leszek én nem maradnék vele, mert a fiad észleli, hogy nem jól viselkedik veled, ha veszekedtek sokat az meg pláne nem jó neki.

Helyedben inkább lennék egyedül, mert ilyen közeg nem megfelelő egyikotoknek sem és mert több mint valószínű, hogy ez a pasas nem szeret téged, nem tisztel és nem csak kommenteket fog írogatni, hanem fokozza,, aminek eredménye úgyis az lesz, hogy hoppon maradsz.

Ne várd meg, szépen lépj le, jobb lesz neked is és a kisfiadnak is!

2022. nov. 27. 22:28
 3/29 anonim ***** válasza:
94%

Az egész alaphelyzet szakításért kiált, ha egyértelműen alárendelt vagy a kapcsolatotokban, és ha igazad van sem lehet igazad!

Az meg baromira nem férne bele, hogy nőket dicsérget, akkor sem, ha még csak nem is reagálnak, ez szánalmas felnőtt korban, én ilyen emberrel semmiféle jövőt nem tudnék tervezni.

2022. nov. 27. 22:33
 4/29 anonim ***** válasza:
10%
Minden pasi mas noket dicserget titokban, ennyi idosen ezen meglepodsz?
2022. nov. 27. 22:47
 5/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen én is látom, hogy vannak szebb pasik a páromnál, de ezt nem teszem szóvá sem a szóban forgó pasinak, sem a páromnak, mert ha szeretem őt, akkor nekem nincs nála jobb és nem érdekel senki más rajta kívül, főleg nem bombázok másokat bókoló üzenetekkel. Ha ez a természetes akkor én miért nem teszem, a legtöbb nő miért nem teszi? Azért, mert szeretjük, tiszteljük és megbecsüljük azt aki mellettünk van, és nem az a normális, hanem ez, de lehet , hogy csak én vagyok túl maradi, túl naiv, és túl szerető.
2022. nov. 27. 23:03
 6/29 anonim ***** válasza:
12%
A ferfiak mashogy mukodnek.
2022. nov. 27. 23:13
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
#6 azt mondod 4 milliárd férfinak nincs gerince és még büszkék is rá?
2022. nov. 28. 00:13
 8/29 anonim ***** válasza:
86%
A gyereked lelkivilága sérülhet, mert rá fog érezni. Előbb utóbb vele is így fog bánni. Megéri neked?
2022. nov. 28. 05:49
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

7

Pontosan.

2022. nov. 28. 07:04
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

Szakíts vele.

Egyebként nem mindegyik férfi ilyen ne pánikolj be

2022. nov. 28. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!