Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még soha senki nem válaszolt társkeresőn akkor
gyanús hogy ronda vagyok igaz?
Lehetseges vagy nem nagyon vannak fent
2022. nov. 14. 02:03
2/16 A kérdező kommentje:
Ma 2 csajra is ráírtam akik ma regisztráltak, ő volt az egyik szerencsés: [link]
Ez a lány átlagon felüli és nagyok az igényeim vajon?
Lehet, vagy nagyon szar dumával indítasz.
A lány átlagos.
2022. nov. 14. 02:19
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem bejön de már ez is az elérhetetlen kategória
Nekem is bejön. A társkeresés évről évre egyre nehezebb.
2022. nov. 14. 02:22
Hogy örül majd,hogy ide kirakod a képét.
2022. nov. 14. 03:57
Egyrészt ez egy népszerűtlen társkereső, másrészt itt mindenkin látszik, hogy az egyik, talán a legalsóbb társadalmi rétegből való. Ha még itt sem írnak vissza, akkor kapd össze magad jobban, csúnyán hangzik, de ennél nincs lentebb. Napi két levél egyébként semmi, 10x ennyit küldj ki legalább. Nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyen társkereső is, annyira a saját rétegemben mozgok.
2022. nov. 14. 04:46
a kérdésre: tegnap délután regeltek, te egy óra múlva irsz nekik és éjszaka meg ide, hogy nem írnak. perceken belül válaszoljanak, vagy hogy?
a mániákusságodat leszámítva, hogy vmi értelmeset is mondjak, a profiloknál láthatod a megtekintések számát. keress rá a fickókra, nézd meg hogy ki kapott sok megtekintést. azokból le tudod olvasni, hogy milyen kép + szöveg kombóval lehetsz érdekes, hívhatod fel magadra a figyelmet.
2022. nov. 14. 06:09
Vagy csak borzasztó a szöveged. Beleolvastam a fent lévő pasik bemutatkozó szövegébe, megnéztem tizet, hát egyenesen taszít legalább a fele, egyetlen normális volt.
Te is kérdező, most vagy az oldalt akarod reklámozni, vagy tényleg ennyire nem is értem, minek raksz ki képet másról.
2022. nov. 14. 06:16
Vagy szar a tarskereső oldalad. Volt egy időszakom, hogy aktívan társkeresőztem. (Ott ismertem meg a férjemet is) 10 emberből jó, ha 3nal volt normális oldala. Az adatlapok egy nagy részénél koron és nsmen kívül semmit sem lehetett tudni. A borzasztó fényképarzenálról, amit a pasik fel tudnak vonultatni, ne is beszéljünk... Pasikák! Nem, a napszemüveg nem resz menővé a fotón. Csak bunkóbbá, mert takarja a szemed, és mellé meg hajlamosak vagytok vmi "keresztapás" "maffiózós" pózba beállni. És nem, a kocsi sem tesz menőbbé, amire rákönyököltök. És nem, attol sem leszel menő, ha ezt egy autókiállitáson csinálod és 2 nagy dudás hosstest ölelgetsz. (Ilyen kép os volt társkersőn. Nőként kifejezetten taszító volt az illető)
2022. nov. 14. 06:53
Kapcsolódó kérdések: