Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért vannak évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vannak évekig Tinderen és más társkeresőkön egyes nők, akik amúgy kimondottan csinosak és értelmesnek is tűnnek?

Figyelt kérdés
Talán aki sokat volt netes társkeresőkön, észrevette, hogy néha éveken át vannak fent egyes nők, vagy ha el is tűnnek, pár hónap múlva újra megjelennek vagy azonos, vagy más profillal. És láthatóan nem kamuk, válaszolnak, lehet velük kommunikálni, de valamiért sosem kelnek el. Ti gyanakodnátok rájuk, hogy valami súlyos gond lehet velük? Pl. pszichopaták, vagy más okból elviselhetetlen velük egy párkapcsolat.

2021. aug. 26. 23:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%
Kapcsolatfóbiások. Csak álmodoznak egy kapcsolatról, de amint valóságra válna iszkolnak a másik irányba. Pszichológiai esetek.
2021. aug. 26. 23:24
 2/35 anonim ***** válasza:
50%
Talán mert a Tinder egy SZEXPARTNER kereső? És ezek a nők nem férjet akarnak, hanem mindig más, új kant.
2021. aug. 26. 23:29
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
2: Akkor miért írja ki minden nő, hogy komolyat keres? Felejtsük már el ezt a bolond dumát. Lehet van aki arra használja, de a legtöbb nő tinderen még mindig erényövvel rendelkezik.
2021. aug. 26. 23:32
 4/35 A kérdező kommentje:
2: Nők közt nagyon kevés van, aki tényleg szexet keres. Nem csak Tinderen, máshol is. Amelyik ezt állítja, az vagy kurva, vagy az is társat szeretne, csak a szex a mézes madzag. A férfiak nagy része tényleg csak dugni akar ott.
2021. aug. 26. 23:41
 5/35 anonim ***** válasza:
24%

2. vagyok.

Nem ismered te a nőket.

2021. aug. 26. 23:42
 6/35 anonim ***** válasza:
88%
#4: Meg is válaszoltad a kérdésed. nem talál értelmes, komolya kapcsolatot kereső férfit, nagyrészük csak dugni akar, másik részük emberileg vagy intelligenciát nézve nem üti meg a szintet.
2021. aug. 26. 23:44
 7/35 A kérdező kommentje:

6: De azért a több százból csak akad egy-egy normális, jóképű. Rossz a Tinderes felhozatal férfiakból (is), de a számok is elég nagyok ahhoz, hogy azért horogra akadjanak használhatóak. Ezek a nők mégsem kelnek el.

5: A nőket ismerem, kicsit túl sokkal is volt dolgom. De a Tinderen valahogy mások a szabályok.

2021. aug. 26. 23:51
 8/35 anonim ***** válasza:
93%
Én is egy ilyen nő vagyok, amikor valakivel találkozom vagy elegem lesz törlöm magamat, de férfiakból is sok "ismerős" arcot látok. Szimplán szerintem baromi nehéz az egész, pedig nem gondolnám, hogy egekben van az elvárásom, de már beszélgetni is baromi nehéz bárkivel. Az én korcsoportomban 30+ meg már nehéz olyat találni aki normális és nem akarok bármi áron kapcsolatot, inkább vagyok egyedül, mint valakivel akivel nem passzolok.
2021. aug. 26. 23:52
 9/35 A kérdező kommentje:
8: Eszerint nem szoktak túl pozitívan alakulni a randevúid. Amikor megbeszélitek, hogy találkoztok, még nem érzed, hogy felesleges erőltetni? Vagy csak unalmadban mész el velük? Én amúgy 30+ -os vagyok, és nagyon könnyű velem beszélgetni mindenről, de normális egyáltalán nem vagyok. :)
2021. aug. 27. 00:11
 10/35 anonim ***** válasza:
86%
Aki szimpi és tudok vele beszélni azzal találkozom is amúgy, volt aki 30 centit hazudott a magasságáról, volt aki ezer éves képeket használt :) Szóval nem, nem voltam túl sikeres mondhatni, meg nyilván volt akinek én nem tetszettem :) de legalább már lassan könyvet írhatnék :D
2021. aug. 27. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!