Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért vannak évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vannak évekig Tinderen és más társkeresőkön egyes nők, akik amúgy kimondottan csinosak és értelmesnek is tűnnek?

Figyelt kérdés
Talán aki sokat volt netes társkeresőkön, észrevette, hogy néha éveken át vannak fent egyes nők, vagy ha el is tűnnek, pár hónap múlva újra megjelennek vagy azonos, vagy más profillal. És láthatóan nem kamuk, válaszolnak, lehet velük kommunikálni, de valamiért sosem kelnek el. Ti gyanakodnátok rájuk, hogy valami súlyos gond lehet velük? Pl. pszichopaták, vagy más okból elviselhetetlen velük egy párkapcsolat.

2021. aug. 26. 23:21
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
10: Ezt a magasságból hazudást sosem értettem. Mert anyagi hátteret, életkort még bizonyos szinten lehet hazudni (bár az is szánalmas), az első randevún nem biztos, hogy kiderül, de ha egy törpe jön el a 180 centisnek mondott királyfi helyett, az azonnal nyilvánvaló és állati ciki is. Igaz, sok férfi hajlamos túlbecsülni a személyes varázsát, gondolván, hogy azzal majd jól kompenzálja a hiányosságait. Nekem inkább lefelé kéne csalni a magasságommal, mert a legtöbb nőnek már sámli kell hozzám, de kevés hoz magával.
2021. aug. 27. 00:24
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Én pl nem vagyok vékony, aktuális egész alakos képek vannak fent és inkább nézzek ki szarabbul az adatlapon, mint személyesen okozzak csalódást, úgy vagyok vele, ha én vállalom azt ahogyan kinézek, ezt elvárom a másiktól is. 8-as voltam
2021. aug. 27. 00:29
 13/35 A kérdező kommentje:
Nekem is az a stratégiám, hogy a tinderes profilomon vastagon ízelítőt adok a szarkazmusomból, a negatív világlátásomból, akinek ez fáj, az nyugodtan lapozzon inkább balra, mert messzire úgyse jutnánk vele, akkor meg kár a buszjegyre költeni, fogat mosni. Én is csak azokat lájkolom, akiknek őszinteséget érzek a szavaiból és a képeiből. Elég ritka az ilyen.
2021. aug. 27. 00:35
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk én baromira nem bírom, ha valaki negatív, rengeteg ilyen profil van, az egész világot utálja, mindent borúsan lát, én egyáltalán nem ilyen vagyok szerencsére :) Na de nem spamelem a kérdést, majd jön több nő is és elmondja mi a helyzet náluk :D
2021. aug. 27. 00:40
 15/35 A kérdező kommentje:
Hidd el, a negativitást is lehet kreatívan művelni, és a pesszimizmus is lehet egy művészi önkifejezési forma. Nem csak az agymosott hurráoptimisták és a nyavalygó incelek alkotta egydimenziós skálán mozgunk szerencsére.
2021. aug. 27. 00:49
 16/35 anonim ***** válasza:
92%
Én barátnőm is fél évig volt tinderen mielőtt megismerkedtünk. Azt mondta az elődeim nem jöttek be neki.
2021. aug. 27. 05:22
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

Ez pofonegyszerű. A legtöbb lány/nő nem kapcsolat- és nem szexpartnerkeresésre használja a tindert, csak egonövelésre, “unalomból”. Én pl. lány vagyok, évek óta fent vagyok, és sose találkoztam róla senkivel. Néha eszembe jut, akkor felmegyek, beszélgetek pár emberrel (általában pár mondatig jutunk), aztán megint nem nyitom meg fél évig, de nem törlöm le magamat.

Aztán csomó lány van, aki alapból csak barátkozásra használja.

2021. aug. 27. 06:32
 18/35 anonim ***** válasza:
92%
Talán mert nehéz olyan párt találni, akivel tényleg összeillünk. Májusban raktam fel magam, egy hete szedtem le (-: az eltelt időszakban volt sok randim, de egyik sem fogott meg (vagy fordítva), mígnem - mikor már kezdtem feladni - csoda történt és jött Ő. Szóval kell egy adag türelem :D (és remélem nem leszek fent egy hónap múlva megint :D :D)
2021. aug. 27. 06:32
 19/35 anonim ***** válasza:
93%

Én is évek óta vagyok fent, ahogy leírtad. Ebből nagyon kevés az aktív rész, van, hogy rákapcsolok, akkor beszélek egy két nap valakivel, és többnyire nem lesz szimpatikus, elmegy a kedvem az egésztől és otthagyom a profilt(nem nézem meg). Korábban töröltem, de nem engedte(badoo) és mikor be akartam lépni, felajánlotta a régi profilt, nem tudtam regelni újat ugyanazzal az emaillel.. több üzenetem is volt az elvileg törölt időben.

Kevés embert kedvelek, a férfiak közül sok klassz van(tinderen több volt), de nem érdekkapcsolatot szeretnék, hanem érzelmi alapút, érzelmek terén meg.. elég ritkán kedvelek meg valakit. Nem fogok olyannal összejönni, aki 180+cm, jóképű, jól keres, kedves, figyelmes, háza van, intelligens stb, nem árut vásárolok sok pozitív tulajdonsággal, nekem érzések kellenek és nem attól zúgok bele valakibe, hogy "jó parti". Az kell, hogy megmozgasson bennem valamit, és akkor akár szexkapcsolat, akár bármilyen, belemegyek, csak vele lehessek. Vágyni akarok végre valakire. Üres kapcsolatból bőven kijutott, tele vagyok eredményes, jó tulajdonságokkal bíró férfiak üzeneteivel(és sok züllött, igénytelen alak üzenetével), de egyszerűen unalmasak, nem beszélgetnek velem, én tartom fent a beszélgetést, vagy nem jövünk ki egymással neten. Szerintem elfogadhatatlan, hogy ne tudjon valaki írásban kommunikálni a mai világban. Most pl egy depresszióra gyógyszert szedő férfival beszélgetek, aki tetszik, olyan favágó típus, de kicsit túl pozitív számomra, edz, egészségesen él, meg folyton mondja, hogy semmi baj, de jó embernek érzem, nem szid másokat gúnyosan. Ki tudja, remélem megkedvelem.

2021. aug. 27. 07:40
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

velem is ez volt, egyszeruen azert, mert bar mindig voltak randijaim es talalkozgattam ferfiakkal, egyik sem volt olyan, hogy miatta megerte volna letorolni magam.

pont hogy azoknak a noknek a legnehezebb, akik ertelmesek es melle meg jol is neznek ki. en tisztaban vagyok magammal, tehat nem fogom lejjebb adni az igenyeim, csak azert, hogy vegre en is ‘elkeljek’, szoval eleve keves olyan pasi volt, aki megutotte a szintet.

aztan vagy nem alakultak jol a randik es nem lett belole semmi vagy csak ilyen ‘baratsag extrakkal’ viszonyban voltunk, tehat nem akartak komolyat, ok sem toroltek a tindert, en sem, mert kerestem az ‘igazit’ - akit egyebkent azota meg is talaltam szerencsere, igy tobb ev szenvedes utan vegre letorolhettem magam.

nekem inkabb az a fura, ha valaki hetek, honapok alatt mindig tala maganak ‘komoly’ kapcsolatot. mert az a kapcsolat vagy nem komoly, vagy az illetonek nincsenek tul nagy igenyei vagy egyszeruen csak baromi nagy mazlija volt. nem mindenki ilyen szerencses, sokszor csak a szerencsen mulik es nem kell minden bajt belelatni a masikba.

mondjuk felmerul a kerdes, honnan tudod, ha valaki evekig fent van? akkor neked is fent kell hozza lenni evekig, veled mi a baj?

2021. aug. 27. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!