Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért vannak évekig Tinderen és más társkeresőkön egyes nők, akik amúgy kimondottan csinosak és értelmesnek is tűnnek?
#23: jó nagy barom voltál.
Egyrészt az jön le, hogy leskelődtél utána, másrészt miért ne ismerkedhetne valaki egyszerre több jelölttel, amíg még semmi nem alakult ki?
Harmadrészt, én ugyan nem üzletkötő vagyok, de egyidőben rendszeresen kellett ügyfelekkel találkoznom, és a lebonyolítást egy közeli kávéházba rendeztem gyakran.
Az elejéhez ne tudok hozzáfűzni semmit, már mindent elmondtam(én is kommunikációs területen dolgozok, de látom az előítéletek megvannak..)
A végéhez viszont: Biztos nem mutatom be őket egymásnak akár üzletfél, akár randipartner, akár barát vagy rokon. Senkinek nincs köze hozzá ki az a random alak, akivel először találkozom az életben és még csak nem is láttam előtte. Remélem ezt te sem gondolod komolyan, hogy majd be illene mutatnia a vakrandis felet, és ehhez külön várnia is kellene.. Ha megbeszéltünk valamit üzleti baráti vagy rokoni vagy akár randi ügyben, nem maradok a kávézóban, hogy nekem itt majd 15 perc múlva dolgom lesz megint.. Szerintem ez kínos. Együtt elmegyünk, megköszönöm az alkalmat, esetleg aki dohányos elszív kint egy cigit, vagy csak kimegy a levegőre.. Ha valakivel voltam, egyszerre távozunk, szerintem így illik, esetleg üzleti partner léphet le előbb, de rokont, barátot, randipartnert nem rázunk le, hogy te mostmár menj, de én még maradok..
32...reagálva
Azért szép az élet mert nem vagyunk egyformák. Szerinted rendben van hogy valakivel úgy randizol,hogy te javasolsz helyet és időpontot majd az "ismeretlen" férfi elé azért beszervezel egy másik találkát és a megbeszélt randi előtt 15-20 perccel még kávézol? Hol élsz te?
Ha állásinterjúra mész és pontosan tudod, hogy egy vagy a sok közül, akkor ezt természetesnek veszed(van ahol felhívják a figyelmet hogy 30 perces időkereted adnak), de ha valakivel randizol, akkor finoman szólva nem erre számítasz. Mint már korábban írtam, ha egy pici esze is lett volna a nőnek másik kávézóba szervezi a találkát előtte és 5 perc alatt átsétál és nincs belőle probléma. Persze lehet hogy az a kávézóban nagyon jó a kiszolgálás és a sütik is finomak, de akkor sem így intézed.
Kifogásokat lehet találni miért játszotta el,hogy korábban nem tartózkodott a kávézóban, állítása szerint nem dohányzott, simán lehet kiszaladt a parkolóórába bedobni még pénzt vagy éppen elfogyott a szöllőzsírja.
Az sokkal valószínűbb magyarázat, hogy azért ment ki a kávézóból a másik férfivel mert sokkal egyszerűbb úgy elbúcsúzni(esetleg lerázni), hogy mennie kell dolgozni és ennek igazolására együtt hagyják el a helyszínt, majd a kávézóból kilépve elbúcsúznak és az egyik fél megy A, a másik fél B irányba, sétál egy kört és ugyanarra helyszínre visszatér 10 perc múlva, mintha az a rendelője vagy irodája lenne.
Azt írtad "randipartnert nem rázunk le...." :) Akik megbecsülik, tisztelik a másik felet azok többnyire nem tesznek ilyet (bár történt már olyan eset a baráti társaságomban ahol a nő kerek-perec úgy mondta le a randit 1 órával előtte hogy megtalálta az igazit és nagyon sajnálja hogy nem jött össze). A kérdéses nő tudatosan válogatott a férfiak között mert megteheti, van akit ez hidegen hagy, viszont van akit ez zavar....nem kell mondanom melyik táborhoz sorolom magam. Az a férfi aki vakrandikra jár, ismerkedési esteken vesz részt az valószínűleg nem csinál ebből problémát, kivárja a sorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!