Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért vannak évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vannak évekig Tinderen és más társkeresőkön egyes nők, akik amúgy kimondottan csinosak és értelmesnek is tűnnek?

Figyelt kérdés
Talán aki sokat volt netes társkeresőkön, észrevette, hogy néha éveken át vannak fent egyes nők, vagy ha el is tűnnek, pár hónap múlva újra megjelennek vagy azonos, vagy más profillal. És láthatóan nem kamuk, válaszolnak, lehet velük kommunikálni, de valamiért sosem kelnek el. Ti gyanakodnátok rájuk, hogy valami súlyos gond lehet velük? Pl. pszichopaták, vagy más okból elviselhetetlen velük egy párkapcsolat.

2021. aug. 26. 23:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Pl onnan, hogy az oldal főoldalán hirdetik vele a társkeresőt.. Én jártam így, egy pasi screenshotot is nyomott, hogy csak miattam regelt. Aki sokáig fent van és nagy a látogatottsága, felteszik a főoldalon található "ők már regisztráltak" kedvcsináló részre.. halál ciki, nem is tudtam, hogy van ilyen, mert regelés után már nem néztem a főoldalt, hogy azok is látnak, akik nincsenek regisztrálva.. Alapvetően a beállításaim szerint csak egy bizonyos korosztály láthatna, bizonyos megadott paraméterekkel..

Vagy lehet, hogy regelt egyszer 5 éve pár napra, majd 3 éve pár napra, majd most pár napra..

Szerintem lehet az embereknek komoly kapcsolatuk gyorsan kialakulva, vagy mázlisták, hogy mindenki megmozgatja őket és érzelmileg mennek bele ilyenekbe, vagy pedig tudatosan, pozitív tulajdonságok alapján keresnek, és aki jól keres, képzett, magas, jóképű, kedves és vicces, az már alkalmas arra, hogy együtt tervezzenek vele..ilyeneket könnyű találni, könnyen elvagy vele, egy idő után kötődsz is hozzá, de szerelem az nem jön jó tulajdonságok alapján..

2021. aug. 27. 08:29
 22/35 A kérdező kommentje:

Pár hete feltettem ide egy kérdést arról, miért tartják sokan ördögtől valónak a Gyakorin ismerkedni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Látva, milyen értelmes, normálisan gondolkodó és fogalmazó nők vannak itt, nagyjából meg is válaszolták a kérdésemet, ha nem is explicite. Tinderen, ahol 500 karakteres limittel kell kifejteni az embernek önmagát, a céljait, igényeit, azt is lehetőleg olyan formába öntve, ami kiemeli a sokaságból, ez nem könnyű feladat. Főleg annak fényében, hogy nagyrészt nem is olvassák el a célszemélyek, mert az első kép fél másodperces megtekintése után balra húzzák, gyakran az előző jelöltek balra húzásainak lendületétől hajtva. Itt egyetlen válaszból többet megtudni az emberekről, mint Tinderen a profilok elolvasásából. De mindegy is, most nem ez a fő téma itt, csak felmerült a kapcsolat a két kérdés között.

20 -as: Teljesen egyetértek, nekem is vicces, amikor valaki regisztrál, találkozik egy hét alatt 3 jelölttel, és azonnal megtalálja élete szerelmét, aki miatt törli is magát. Ezeknél a sztoriknál inkább az a gyanúm, hogy kapcsolatfüggők, végletesen kiéhezettek vagy a megélhetési társkeresők állnak mögöttük. Sok nőnek presztízskérdés, hogy hamar találjon valakit, mert ha túl sokáig ott van, úgy érzi, selejtes, és hogy ezt elkerülje, az elsővel elmenekül, akinek megvan minden végtagja.

Én nem állítom, hogy nem vagyok fent évek óta. Jelenleg hat éve terhelem a Tindert botrányosabbnál botrányosabb profilszövegekkel, ezalatt kb. 4-5 nővel találkoztam, ebből egyikkel lett egy párkapcsolatom, a többivel csak jót beszélgettünk, egynek megmasszíroztam a hátát, és kb. ennyi. A 6 év persze nem a vad kereséssel telt. Néha évekig el is felejtettem, hogy van ott accountom, pl. a működőnek ígérkező párkapcsolataim időtartama alatt.

2021. aug. 27. 08:38
 23/35 anonim ***** válasza:
66%

A csinos nők úgy állnak hozzá hogy kirakják magukat hátha a szépségükkel bevonzanak egy olyan partnert akivel az életben simán elmennének egymás mellett. Több száz levelet kapnak, a jelentkezők minőségétől ez lehet ego növelő és teljesen kiábrándító is, de egyben időtöltésnek, kedvtelésnek is nevezhető. Néhány jelentkezővel levelezik, próbálja felmérni az intelligenciát és a benne lévő potenciált a jövőre nézve és 1-2 kiválasztottal esetleg hajlandó találkozni. Gyakorlatilag egy nyilvános castingot tart az elején minimális érzelemmel és empátiával, majd jobb esetben kialakul egyfajta kötödés, jobb esetben vonzalom.

Van aki az elején meghatározza az elvárásait, ez a korrektebb hozzáállás, és van aki nem közli a jelentkezőkkel hogy milyen szintet is kell megugornia ahhoz hogy szóba álljanak vele.

kb 10 évvel ezelőtt volt egy randim Andrássy úti kávézóban, időben akartam érkezni ezért már fél órával előbb a környéken voltam, ez egyébként is jellemző rám. Sétáltam az utcán a kávézó előtt, lebonyolítottam néhány hívást és láttam hogy a nő egy másik férfival beszélget a kávézóban, fénykép alapján felismertem. Elmentem újságot venni és időben érkeztem, a nő már nem volt ott. Leültem a pulthoz és beszélgettem a pultossal, egy 50 körüli férfi volt. Rákérdeztem mondvacsinált indokkal hogy ismeri-e az adott hölgyet aki a kirakat melletti asztalnál ült és nyomban válaszolta, hogy igen, gyakori vendég, még a nevét is tudta. Beszélgettünk pár percig és egyre világosabb lett számomra, hogy a nő több férfival is találkozik egymás után és tart közben rövidebb-hosszabb szünetet. A megbeszélt időpontban megérkezett, nagyon kedves volt, 30 percet beszélgettünk teljesen átlagos dolgokról, nagyon pozitív benyomást tett rám, sokat mosolygott. Majd egyszer csak rákérdeztem, hogy pillanatnyilag jobban állok mint a kék öltönyös férfi előttem? Visszakérdezett milyen kék öltönyös férfi? Majd elmosolyodtam és közöltem vele hogy mennem kell ne haragudjon, fizettem és ki az ajtón.

2021. aug. 27. 08:59
 24/35 anonim ***** válasza:
74%
én már több éve fent vagyok badoon, de nem társkeresés a célom és ez fel is van tüntetve a profilomon.. néha megyek, elbeszélgetek emberekkel és ennyi. persze ha valakivel úgy látnám, hogy különösen egyezünk akkor azzal találkoznék, de még nem volt eddig ilyen. van, hogy sokáig fel se megyek mert mondjuk nincs hozzá kedvem, de eddig még nem töröltem a profilom
2021. aug. 27. 09:25
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek a Tinderes profiloknak 30-50%-a kamu csak mondom.
2021. aug. 27. 09:31
 26/35 anonim ***** válasza:
25%
23as nagyot koppanhattál, hogyha a csaj üzletkötő, ott hagytad a tökéletes nőt. Tudod ki alapozna egy pultos szavaira, mennyi rálátása lehet.. Hagynod kellett volna időt neki. Vagy nem rabolni az idejét a beszélgetéssel.. de te megalázni akartad.. tulajdonképpen mázlija is van, ha megszabadul azoktól, akik mielőtt meghallgatnák leírják, random emberek infóira hagyatkoznak, és csak gúnyolódni akarnak vele.. Tudom, hogy azért írtad, hogy megmutasd te milyen jó ember vagy hozzáképest, de nem jött össze.
2021. aug. 27. 09:32
 27/35 anonim ***** válasza:
81%

26 válasz.....

Csak a lényeget nem érted. Amikor valakitől olyan dolgot kérdezel ami kellemetlen számára és látod az arcát(non-verbális kommunikáció), akkor pontosan tudod hogy hazudnak neked. Ha egy ártatlan ismerős vagy baráttal találékozott volna akkor kivágja magát és próbál őszintének látszani, és kérdésre nem kérdéssel válaszol. Lehet hogy te nem vagy tapasztalt ebben, de én munkámból eredően nagyon jól ismerem mikor nem mondanak igazat, építőiparban dolgoztam évekig.

Akkor lettem volna inkorrekt a nővel szemben ha a találkozás elején teszem fel a kérdést és nyomban otthagyom, tényleg meg akartam ismerni és mivel szabaddá tettem magam pár órára így semmi okom nem volt arra miért ne beszélgessek vele. Ellenben ha azt érzem, hogy a partner nem őszinte velem, terel, nem akar válaszolni, titkolózik, akkor fájdalmas búcsút intünk egymásnak. Nem aláztam meg, nem gúnyolódtam rajta, nem tettem rá megjegyzéseket, elköszöntem és mentem a dolgomra.

2021. aug. 27. 09:51
 28/35 A kérdező kommentje:

27: Én más társkeresőkről aránylag sok nővel találkoztam 5-10 éve, köztük volt pár, aki (vállaltan) olyan ütemben találkozott férfiakkal, hogy ledöbbentem. Igaz, érdekes módon én elég őszintéket fogtam ki, talán mert már írásban is éreztem, ki az, aki zavaros, hazudozós, és őket még bőven a randevú felmerülése előtt leolvasztottam.

De emlékszem, egyik csaj mesélte, hogy előttem aznap már volt egy randevúja, és utánam is lesz még egy. Viccesen adta elő, és meg is indokolta, hogy ez miért praktikus, jól eldumáltunk, de azért furcsa volt, mert nekem kell egy kis idő, hogy valakire ráhangolódjak, mielőtt találkozunk, nem ment volna ez a futószalag-munka.

Engem sem könnyű megtéveszteni hazudozással, valahogy azonnal érzem, ha valami nem stimmel, már a másik fél viselkedéséből, hangjából minden kiderül. Szerintem ha egy számomra idegen nyelven hazudna, azt is kiszúrnám.

2021. aug. 27. 10:12
 29/35 anonim ***** válasza:

Egy második mondatot várnod kellett volna, tudod van, aki lassan kapcsol, én pl meg lennék szeppenve, hogy számonkérsz és megalázol olyan miatt, amiben semmi rossz nincs. Lehet építőiparban bevett ez a stílus, de olyan voltál, mint egy rossz tanár, akit mindenki utál.. Simán megkérdezhetted volna, hogy szokott e egyszerre több emberrel is találkozgatni, vagy hogy találkozott e ma valakivel! Írtad, hogy hirtelen váltottál, nyilván hogy lesokkold és összezavarodjon, azért voltál gúnyos. Aztán mikor tényleg lefagyott, te megaláztad az elköszönéssel. Az ilyen tanárokat elbocsátják iskolákban, akik a maguk örömére okoznak lelki sérülést amiatt, ami nem is hiba. Simán lehet, hogy nem érezte rossznak, hogy előtted is találkozik valakivel(azt se tudhatod, hogy biztosan randi volt e, mert előbb hiszel a csaposnak, mint megkérdeznéd a randipartnered) és már most számonkérted, pedig először találkoztatok..

Nagyon nincs rendben a viselkedésed. Meg oké, felismered, ha hazudnak, de hol hazudott? Azt kérdezte milyen kék öltönyös férfi? Ez hol hazugság? Nem is állított semmit(és lehet nem is emlékezett, hogy a pasin kék volt az öltöny). Semmi rosszat nem tett a kérdésével. Meg kellett volna mondanod, hogy az, akivel előtted találkozott! Ez lett volna a minimum.. Hibákra meg nem gúnyosan és lekezelően reagálunk, hanem rávilágítunk arra, ami szerintünk hiba, ami nekünk rosszul esett..

De amúgy is a sokkolás volt a legrosszabb.. Én lefagyok stresszhelyzetben akkor, is ha nincs okom rá. De gondolj bele, hogy mondjuk bundást reggelizel, elmész egy randira és a csaj megkérdezi random, hogy és milyen volt a bundás? Mikor nem mondtad, hogy azt ettél, csak látta reggel az étteremben.. Azt se tudod mi van, te is visszakérdeznél, hogy "milyen bundás?", mert nem illik a kontextusba és nem kell egyből arra asszociálnod, hogy ahaaa, a reggeli bundás, biztos látta, ahogy ettem(vagy érzi rajtam az illatát)! Ha még el is ítél miatta, hogy zsírban tocsogó ételt ettél vagy hogy nem magadnak készíted, akkor is teljesen abszurd, minimum el kellene mondania, hogy elítél miatta, nem úgy kezelni, mintha evidens lenne, hogy ilyenért elítélhet..

Nagyon csúnya viselkedés volt, egy olyan dologért, ami talán meg sem történt(randi-rokon-üzlet), illetve amiért nem számon kérhető az emberek nagy része szerint senki(több emberrel ismerkedni első találkozásnál).

Nyilván kellemetlen neki, mert gúnyos voltál, lekezelő és SOKKOLTAD a váratlan kérdéssel. Ha simán megkérdezted volna, hogy találkozott e mással is ma ismerkedés miatt, szerintem nem láttál volna kellemetlenséget az arcán, hanem megmondta volna, hogy igen vagy nem.

Én pl szorongó típus vagyok, ha megkérdezik, hogy hányszor vettem levegőt ma úgy, ahogy te tetted, lefagyok és elkezdek aggódni, hogy miért ,hányszor a normális, elronthattam? és visszakérdezek, hogy levegőt venni? Miért?

Szerintem a legtöbben így vannak vele, és biztos vagyok benne, hogy a bundásos példán te is megrökönyödnél, mint a csaj a te kérdéseden!

2021. aug. 27. 10:23
 30/35 anonim ***** válasza:
52%

29 válasz

Fél óra kötetlen beszélgetés után nem szorong az ember, lehet hogy te ilyen személyiség vagy, de a kérdéses nő biztosan nem. Intelligens, magabiztos, jól kommunikáló nőről van szó aki ráadásul HR vonalon is dolgozott, pontosan tudja mit csinál és miért. Nincs is ezzel probléma, csak ezt az elején szokás közölni és akkor a jelentkező eldönti hogy ez számára megalázó vagy éppen inspiráló hogy más férfiakkal is versenyeznie kell.

Ha valakivel összefutsz véletlenül az utcán és nem emlékszel milyen színű öltönyt viselt,az könnyen elképzelhető, de ha valakivel 1 órán keresztül beszélgetsz és utána fél óra múlva megkérdezik hogy milyen színű öltönyben volt......nehezen hihető hogy nem tudsz rá válaszolni.

Végezetül még annyit, hogyha számodra nem kínos az a személy akivel korábban ugyanannál az asztalnál beszélgettél, akkor nem mész ki az üzletből és nem játszod el 10 perccel később hogy megérkeztél, hanem megvárod amíg megérkezik a másik ismerősöd és bemutatod őket egymásnak. Ez egy színjáték, van aki kapásból kiszúrja és van aki nem. Ha nem lettem volna ott fél órával korábban én is simán bekajálom, mert semmi nem utalt arra, hogy színészkedik. Mondjuk annyi esze lehetne, hogy másik kávézóba szervezi a programot amit egyébként ő javasolt(akkor még nem Budapesten éltem).

2021. aug. 27. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!