Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha úgy reagál egy nő sztorijár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy reagál egy nő sztorijára, hogy "szép a szemed" az már több mint gyanús?

Figyelt kérdés

És még több más sztorira is reagált, amit vissza is vont, unsentként jelenik meg. A csaj egyre sem válaszolt, de láttam, hogy a párom több sztorira reagált, de csak a fent említett egy volt még látható.

Igen, kvra szégyellem, hogy bele néztem, ő nem tud róla, én még nem említettem, de megvolt rá az okom, tudjátok amikor, elkezd az a női megérzés ott kattogni, hát ez miatt néztem bele. Tudom, hogy elsősorban nem az a lényeg, hogy szerintetek ez mennyire helyes vagy nem, hanem, hogy nekem ez belefér-e. De ezt egyszerűen nem tudom eldönteni, rákérdezni nem merek, bármikor vitába keveredünk mindig ő nyer, mindig neki van igaza, még akkor is amikor tudom, hogy nekem van és ő tévedett, még akkor is eléri, hogy én legyek a hibás. Sosem kért még bocsánatot tőlem, semmiért. És ha mindez nem lenne elég, kerülgető szavakkal mindig lekicsinyel. Egy éve vagyunk együtt, 2 hónapja össze költöztünk. Kétségbeesett vagyok egyszerűen már ki se merem mondani ami bánt, mert mindig én jövök ki rosszul. És nagyon aggódom, mert van egy 5 éves kisfiam is, aki már nagyon megszerette ezt az embert akárcsak én. És nem dönthetek csak úgy egyik napról a másikra, hogy csak úgy hátra hagyok még egy embert az életünkből. Nem szeretném annak kitenni őt, hogy az emberek ki be sétálnak az életemben, és valószínűleg ha itt is elbukok inkább maradok egyedül. Az apjától is nehéz volt elmenekülni, ő bántott sokat fizikailag, alig sikerült kilépni. És most amikor végre azt hittem találtam egy jó embert, mellette egy utolsó szerencsétlennek érzem magam. Már nem vagyok a régi önmagam. Nem is ismerek magamra sem. Ne haragudjatok hogy ilyen hosszúra sikerült, csak muszáj kifujnom magam,nincs akinek elmondanom és úgy érzem megfulladok.

2022. nov. 27. 22:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező csak egy a lényeg ne legyél olyan buta mint a 20-as válaszoló
2022. nov. 28. 16:20
 22/29 anonim ***** válasza:
8%
20 jelen, 21: miért lennék buta? Ki mondta neked ezt? Azért mert nem fogalokozok ezekkel a szarokkal? Tudod kit butázz le? Azt akik azt a szart ott használjak! Azokat akik nyomorékok annyira, hogy nem tudják felemelni a telefont, hogy megkérdezzék azt amire kiváncsiak! Azokat akik nem képesek más olyan felületeket használni ahol esetleg ilyen kellemetkenségbe nem keverik bele magukat! Azokat akik értelemszerűen sem képesek használni! Azokat akik véletlen megbántásból szívecskéznek vagy írnak olyanokat amiket nem is használnának a valós életben mert elszégyelnél magukat! Azoknak mond! Ne rólam írd, hogy buta!
2022. nov. 28. 17:53
 23/29 anonim ***** válasza:
76%

"ha itt is elbukok"

Nem buktál el.

"Kétségbeesett vagyok egyszerűen már ki se merem mondani ami bánt, mert mindig én jövök ki rosszul."

Ne hagyd, hogy bántsanak, kihasználjanak.

Szállj ki ebből.

2022. nov. 28. 18:35
 24/29 A kérdező kommentje:
Igen, le fogok lépni, csak össze kell szednem magam, nem indulhatok neki csak úgy, albérletet kell keressek és persze le kell nyugodnom, hideg fejjel gondolkodni, az egész életemet át szervezni. De most még sokk alatt vagyok, és nem merem robbantani a bombát. Megvárom a fizetésemet és szépen kitálalok arról, hogy igen beleturtam a messengerebe, igen aljas dolog, de az is amit ő csinál. Azt hiszem az a legnehezebb az egészben, hogy úgy kell tennem mintha minden rendben lenne. Ha lenne egy biztos pont ahová mehetnék, egy pillanatig sem várnék.
2022. nov. 28. 19:28
 25/29 anonim ***** válasza:
74%

22

Te hulye vagy xD

2022. nov. 28. 19:56
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

25 aztán miért?

Lehet egy full f...ság az egész. Vagy most mi a fenét hülyézel? Mondjuk legalább magyarul teszed. ;)

2022. nov. 28. 20:01
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Azért vagy buta mert szemet hunysz ilyen dolgok felett attól, hogy letörlöd ezeket az alkalmazásokat csak még hulyebb vagy mint azelőtt 😃
2022. nov. 28. 20:28
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerencséd, hogy nem lehet itt csúnyán beszélni ;) húúú, de szivsen elküldetek volna most olyan éghajlatra.. Nem szemet hunyok, Te vagy a hülye mert nem érted. Vágod? Minden pasi ezt csinálja. Sőt sokszor nők is. Azèrt töröltem le, hogy ne kapjak rohamokat. Nem èrdekel, hogy mit, hol, hogyan nyom szíveket, miket ír ki lányokhoz is. Ettől Én vagyok a hülye? Mert nem érdekel. Nem vagyok terrorista aki bezárja dobozba a dzsint. Én vagyok az ész. Kérdezőnél is fogadni mernék, hogy hasnoló a szítu. Nem kell túl dramatizálni vagy. Atyaég! És még Én vagyok a hülye?! Az nem volt baj amikor anno a tutifruti vagy a playboy magazint vették? Ja abba nem tudtak hozzászólni. Mi? Azt csak eldugták otthon az ágy mögé vagy a wc-be. Az jobb volt mi? Pfuu. Primkó vagy.
2022. nov. 28. 20:40
 29/29 anonim ***** válasza:
73%
Úristen 😂😂😂😂
2022. nov. 28. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!