Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párkapcsolatban élni egy többszerelmű nővel?
Monogám típusú férfi vagyok és ilyen emberek véleménye érdekelne leginkább, hogy hogyan éreztétek magatokat az ilyen nő mellett?
Mennyire volt zavaró a számotokra ez a helyzet? Mennyi ideig tartott ez a fajta párkapcsolatotok? Érdekelne minden vélemény, észrevétel a témával kapcsolatban.
Többszerelmű, aka poliamor? Vagy mire kell gondolni bro?
Szerintem csak szivatnàd magad.
Köznépi megnevezése a poliamornak: lotyó, mindenpunc1ban f@sz, neme vàlogatja.
Ezek a mindenféle deviáns viselkedések általában úgy működnek, hogy ő lehet polif*sz*omakármi, de ha te is akarnál több szeretőt az már nem jó.
Menekülni kell az ilyen tökkelütöttektől.
Én ilyesmi nő vagyok - nem föltétlenül a monogámiát tartom a legideálisabb kapcsolati formának. Hogy milyen velem lenni ebből a szempontból?
Pont olyan, mint bárki mással. Sosem csaltam meg senkit, sem fizikailag, sem érzelmileg, de még csak kétes üzengetés formájában sem. A barátom bármikor használhatja a telefonomat, laptopomat nem titkolok előle semmit.
A kérdés nem az, hogy az adott ember poliamor vagy sem, hanem hogy miben egyeztek meg. A legtöbb megcsalás úgynevezett monogám felek között történik. Az egyenesség és tisztesség nem ennek a függvénye.
8
Félreértesz. Monogám módon élek, mert arra a következtetésre jutottam, hogy a vágyaimat nem fogom tudni úgy kiélni, hogy az élet többi területén is megfeleljen számomra a párkapcsolatom. Ha úgy tetszik, áldozatot hozok.
Én magam azonban nem a monogámiát tartom a legjobbnak.
Tobbszerelmű??
Kivágnám, mint cicust könnyíteni magán!
Ne legyél már ostoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!