Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasitok/férjetek mennyire veszi ki a részét az anyagiakból?
Mindent a férjem. Most dolgozni se járok, kicsi a gyerek.
De amíg dolgoztam a fizetésemből nem kellett beadni a közösbe.
Abból vettem ruhát, neki ajándékot, meg a gyerekeknek a napi csekélységet.
A ház és a kocsi biztosítását is én fizettem akkor.
Nálunk így volt már összeköltözéstől.
Nem vagyok aranyásó.
Ez azért nagyon kemény csajok. Csak azt nem értem, hogy akkor az itteni válaszaim miért lettek lepontozva, meg jöttek nekem azzal, hogy csak az én környezetemben van így és UFO vagyok, és máshol nem ez van :D (2,5)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Én sosem tartanék ki egy nőt, kivéve ha gyesen van. Ha dolgozik akkor 50%-50%. Ez így fair. Azt hozzáteszem, jelenleg a feleségemmel egy szinten állunk minden téren, diploma, egzisztencia. A gazdag fogorvos és a fagyiárus lány házasságában nem hiszek.
A másik dolog női szemszögből. Ha a férfi eltart, akkor a férfi tulajdonává válik a nő. Ha úgy gondolod hogy nem, ezt mire alapozod? Általában az ilyen kapcsolatokban úton-útfélen anál-orál, mert hát ha fizetve van a nő, akkor ez a minimum ami jár a pasinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!