Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasitok/férjetek mennyire veszi ki a részét az anyagiakból?
A férjem ad többet bele,de közös kassza van.Nem felezgetünk.Mikor randiztunk is ő fizetett.Ajándékot meg változó,hogy adtunk egymásnak,és nem is mindig ajándékozunk.
10-es én ingyen sz.opok,az ágyban csak olyat csinálunk,ami mindkettőnknek jó.Ha nagyon akarnám nemigen kellene költenem semmire.Sőt,még kapnék a fizetésem mellé tőle pénzt.
Közös kasszán vagyunk, minden bevételt közösnek tekintünk. A férjem fizetése megy megélhetésre, kajára, szórakozásra, az egyém megy közös megtakarításba, csak extrém nagy kiadásoknál nyúlunk hozzá. Pl az elmúlt években lett új hűtő, mosógép,mikro, mobilok, 2 laptop, az új tűzhelyünk alig 1 hónapos. Ezek elég nagy kiadások, egyik napról a másikra egyébként nem telne rá.
Mi így működünk, ez volt a legegyszerűbb, nem utalgatunk ide-oda és nem fillérezgetünk hogy kitől mennyi van. Közös és kész. Én nem sajátítom ki a háztartási eszközöket csak mert az technikailag az én fizumból van, a férjem meg nem csak magának vesz kaját és költ a hobbijára csak mert az meg az övéből.
Nyilván ehhez az is kell, hogy egyikünk sem szórja a pénzt felelőtlenül, és meg szoktuk beszélni a kiadásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!