Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasitok/férjetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasitok/férjetek mennyire veszi ki a részét az anyagiakból?

Figyelt kérdés
Ti fizettek többet, ő, vagy mindent feleztek?

aug. 22. 18:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%
Közös kasszán vagyunk, így értelmezhetetlen a kérdés. Az a keret, amit ketten keresünk együttvéve. Kifizetjük a rezsit, hitelt, számlákat, minden héten megrendeljük a nagybevásárlást, félreteszünk egy megbeszélt összeget, befektetjük, a maradékból meg mindenki vesz, amit akar. Nagyobb értékű dolgok vásárlását megbeszéljük egymással. Ennyi, bőven jut minenkinek mindenre.
aug. 22. 19:20
 12/32 anonim ***** válasza:
19%
11. 10-es vagyok, pont erről beszéltem én is! Úgy látszik 71%-os személyiségét ez nagyon sérti, nem tudja feldolgozni hogy milyen az, amikor egy férfi nem adja be a 100%-ot, a nő meg nem verheti el magára a saját fizetése 100%-át. :)
aug. 22. 19:27
 13/32 anonim ***** válasza:
31%
Nincs közös kassza. Ami az enyém,az az enyém,ami meg az övé,az az övé. Enyém a lakás,most veszek autót,ami az enyém lesz. Használhatja,de az enyém. Sokat nelkuloztem kiskoromban,így már diákmunkás korom óta úgy vagyok vele,hogy ha én akarok valamit,azt magamnak fogom megteremteni és soha többet nem akarok olyan helyzetbe kerülni,hogy bárkitől is függjek. Paromtol elkerem a rezsi + itthoni általános dolgok felét. Főzést én intézem,ha valahol kint kajalunk,akkor meg O fizeti. Kisebb bevasarlasokat meg mikor-kinek van ideje boltba menni.
aug. 22. 19:38
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Közös kasszán vagyunk, de dupláját keresem majdnem mint a férjem, így mondhatni én adok többet a közösbe.
aug. 22. 19:41
 15/32 anonim ***** válasza:
44%

A férjem ad többet bele,de közös kassza van.Nem felezgetünk.Mikor randiztunk is ő fizetett.Ajándékot meg változó,hogy adtunk egymásnak,és nem is mindig ajándékozunk.

10-es én ingyen sz.opok,az ágyban csak olyat csinálunk,ami mindkettőnknek jó.Ha nagyon akarnám nemigen kellene költenem semmire.Sőt,még kapnék a fizetésem mellé tőle pénzt.

aug. 22. 20:26
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Közös kasszán vagyunk, minden bevételt közösnek tekintünk. A férjem fizetése megy megélhetésre, kajára, szórakozásra, az egyém megy közös megtakarításba, csak extrém nagy kiadásoknál nyúlunk hozzá. Pl az elmúlt években lett új hűtő, mosógép,mikro, mobilok, 2 laptop, az új tűzhelyünk alig 1 hónapos. Ezek elég nagy kiadások, egyik napról a másikra egyébként nem telne rá.

Mi így működünk, ez volt a legegyszerűbb, nem utalgatunk ide-oda és nem fillérezgetünk hogy kitől mennyi van. Közös és kész. Én nem sajátítom ki a háztartási eszközöket csak mert az technikailag az én fizumból van, a férjem meg nem csak magának vesz kaját és költ a hobbijára csak mert az meg az övéből.

Nyilván ehhez az is kell, hogy egyikünk sem szórja a pénzt felelőtlenül, és meg szoktuk beszélni a kiadásokat.

aug. 22. 20:52
 17/32 anonim ***** válasza:
47%
Én pasi vagyok, de nagyon szívesen tartom el a nőmet, ha kell, de szinte sose kell, mert neki is van bevétele.
aug. 22. 21:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%-át ő állja a dolgoknak. Viszont a lakás, az enyém.
aug. 22. 23:20
 19/32 anonim ***** válasza:
13%
15. Akkor biztosan istenien szopsz, ha a pasikádnak ez mindent pénzt megér. Egyébként meg igen sok madár van aki az életét is ráköltené a nőjére, vagy azért mert könnyen jött pénzen könnyen veszi meg a nőt, vagy pedig önértékelési problémái vannak. Nálam a közös élet azt jelenti, hogy a kiadások is közösek, nem szeretnék megvásárolni egy nőt, azt se hogy azt gondoljam hogy csak a pénzemért van velem. Ha a nő többet keres, akkor csak addig közösködjön velem, ameddig egálba van az én pénzemmel, a többit tegye el, költse magára.
aug. 22. 23:31
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
#19 Ezt csak azért írod, mert csóró vagy, és soha nem állna veled szóba olyan nő, aki az ideálod.
aug. 22. 23:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!